2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم شهر فرش. یه دختره هرجا میرفتیم دنبالمون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2455 بازدید | 88 پست
همه اینا رو میدونم. برعکس من اصلا بهش اخم نکردم و کلا خودمو با وسایل دیگه مشغول میکردم ک مثلا مهم نی ...

دیگه گذشت ولی اگه بازم این جور مسائلی برات پیش اومد خیلی ریلکس به طرف بگو ببخشید شما باید من قانع ب خرید کنید ن همسرم رو، پس بهتر بیایید کنار من و برا من توضیح بدین   ببین من تو پست قبلیم گفتم کارش فقط یه شگرد بود که همسرت مجاب به خرید کنه ولی حس میکنم اگه یه دفعه دیگه همچین اتفاقی بیوفته ممکن از شدت عصبانیت یه بلایی سرت بیاد!! پس بهتر به طرف یه همچین تکه ای بپرونی که خودش جمع کنه 

میدونی چرا این تکه رو بهت یاد دادم؟ فقط برای اینکه از کامنت هات مشخصه چقدر حس تنفر  همراه با خشم نسبت به اون شخص و حتی اون محل پیدا کردی!  و این اصلا برای سلامتیت خوب نیست و ممکن اتفاقی برات بیوفته ولی حداقل با این تکه میتونی احساسات بدت رو از راه تقریبا درست خالی کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی با حرفاتون یاد حبیب توی لیسانسه ها افتادم 

خب فروشنده بوده دنبالتون راه نیوفته صاحاب کارش بیرونش میکنه میگه چرا سر زبون دار نیستی و نرفتی به مشتریا توضیح بدی الله اکبر مردم چشونه😄😄😄😄

من همیشه برای همه فروشنده ها احترام قائلم چون واقعا طفلیا کارشون سخته و حقوق کم بیانم توضیحم بدن دونفر مث این خانوم فک میکنن چه خبره 

شما باید به همسرت اطمینان داشته باشی نه به صنفی مث فروشنده های طفلی

خدایی هست...
دیگه گذشت ولی اگه بازم این جور مسائلی برات پیش اومد خیلی ریلکس به طرف بگو ببخشید شما باید من قانع ب ...

اره واقعا هم ازون دختره بدم اومد هم از محیطش. با اینکه چیزی ک میخواستم رو خریدم ولی انقد فکرم درگیر این قضیه بود ک اصلا خوشحال نشدم

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم
ببخشید ولی با حرفاتون یاد حبیب توی لیسانسه ها افتادم  خب فروشنده بوده دنبالتون راه نیوفته صاحا ...

من ک اون خانوم رو نمیشناختم ک باهاشون پدرکشتگی داشته باشم. ولی اون خانم بیش از حد پیگیر بود. و قشنگ چسبیده بود ب همسرم. حرفاش هم خیلی بی ربط بود و هی عشوه میومد. اونجا پره از فروشنده. وری هیچ کدوم مث این خانوم نبودن. و اینکه ما چندشب پیش هم رفتیم رفتار اون خانوم اون شب هم همینطور بود

بنظرم کلا چیز رو مخیه حالا ما یبار رفته بودیم یه پلاسکو زنه افتاده بود دنبالمون اصلا تا نگاهش به چیزی میوفتاد سریع شروع میکرد قیمتشو بالا دادن قیمت هم داشتن تمرکز آدم بهم میریزه آخه چه کاریه آدم هرچی بخواد برمیداره یا فوقش سوال میکنه چیه مثل جوجه میوفتن دنبال آدم جیک جیک کنان

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بنظرم کلا چیز رو مخیه حالا ما یبار رفته بودیم یه پلاسکو زنه افتاده بود دنبالمون اصلا تا نگاهش به چیز ...

من حالا خیلی رو حرف زدنش حساس نشدم. ولی اینکه هی میچسبوند خودشو ازین کارش چندشم شد. ولی بعضیا یه طوری حرف میزنن انگار من با اون خانم پدرکشتگی دارم یا مثلا اون خانم خیلی مظلوم واقع شده.واقعا میخوام بدونم یکی خودشو بندازه تو بغل همسر خودشونم همینقدر ریلکسن

من حالا خیلی رو حرف زدنش حساس نشدم. ولی اینکه هی میچسبوند خودشو ازین کارش چندشم شد. ولی بعضیا یه طور ...

ببین تقصیر خودتم بوده ها همین خانما که میگن بیخیال باش و چرا چکار کرده مگه و.. اگه یکی نگاه چپ به شوهراشون بکنه طرفو جرررر میدن تو هم اونجا نباید سکوت میکردی میگفتی حالا منو همسرمو تنها بذار نیاز به تمرکز داریم ببین بقیه مشتریا چی میخوان به هرحال یه حرفی یه چشم غره ای چیزی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ببین تقصیر خودتم بوده ها همین خانما که میگن بیخیال باش و چرا چکار کرده مگه و.. اگه یکی نگاه چپ به شو ...

اره میدونم. من خیلی بی عرضم ک فقط نگاه میکنم😔

بی عرضه نباش جانم این دوره دوره خجالت نیست دخترا با پررویی قاپ مردای متاهل رو میزنن زنا باید برا حقشون بلد باشن دفاع کنن حالا شوهرت چون خوبه واهلش نیست دلیل نمیشه تو سکوت کنی اینجور مواقع به شوهرت هم میگفتی من بهت اعتماد دارم ولی به دخترا اعتماد ندارم اتفاقا مردا خوششون میاد سرشون حسادت داشته باشی ولی نه اینکه سکوت کنی بعدش غرشو سر شوهرت بزنی 

ازاین ببعد مثل همون دخترا پررو باش شوهرتم اگه حرفی زد بگو من هم جنس خودمو خوب میشناسم

واللا اینجا رو مادرشوهر وخواهرشوهر حساسن که چی جلو شوهرمون پوشید یا زنگ زد یا قربون صدقش رفت و.. دیگه چه برسه به دخترای غریبه

بهتره خودتو عوض کنی

بی عرضه نباش جانم این دوره دوره خجالت نیست دخترا با پررویی قاپ مردای متاهل رو میزنن زنا باید برا حقش ...

چشم عزیزم. سعی میکنم ازین ب بعد همینطور باشم. ممنون از راهنماییتون🌺

چشم عزیزم. سعی میکنم ازین ب بعد همینطور باشم. ممنون از راهنماییتون🌺

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی ایشاالله 💋💋