2777
2789

با یکی از ملیت دیگه فرهنگ متفاوت تو رابطه هستم...

قبل ایشون من با آدمای زیادی آشنا شدم ولی ایشون با تمام آقایونی که دیدم فرق دارن ولی خونواده به دلیل تفاوت فرهنگی مذهبی مخالفت میکنن...

تو سنی نیستم که بگم فکر تفاوت فرهنگی اینا نکردم،چون با شناختی که به خودم دارم آدم منعطفی هستم و علاقمند به فرهنگ دیگه هستم و با اینکه معتقدم ولی تفاوت مذهبی تاثیری روم نداره...من با ایشون مدت طولانی حرف میزدم و یهویی وارد رابطه احساسی شدم،و اصلا انتظار هم نداشتم وارد رابطه بشیم ایشونم هم اینطور....

اخلاق هامون درک هامون جوره،تو سختی شادی هم بودیم،و اینکه بخاطر من اون همه راه میاد...در ضمن من اعتماد دارم به ایشون چیزی که تو هیچ پسری ندیدم(البته طول کشید اعتماد کنم چون ادم جزئی نگری هستم)

با این چیزا باز مخالفت خونواده هست چیکار کنم؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۷

منم همسن و سال توام تقریبا. منم مثل تو وارد رابطه شدم ولی خانوادم نزاشتن. 

حقیقتش من بدون اجازه رفتم عقد کردم و دیگه کاری ازشون برنیومد. اما اینم بگم که من یه شغل محکم داشتم اگه میخوردم زمین با پول میتونستم بلند بشم. یعنی کامل به شوهرم اعتماد نکردم. 

۳۱ سالمه من 

ولی من میگم خانوادت درست میگن عزیزم

همه جوانب رو سنجیدم تحقیق کردم 

درسته راه راحتی نیست ولی چیزی که من تو هیچ پسری ندیدم ایشون داره و طرز فکرمون بهم شبیهه

نمیدونم چیکار کنم

منم همسن و سال توام تقریبا. منم مثل تو وارد رابطه شدم ولی خانوادم نزاشتن. حقیقتش من بدون اجازه رفتم ...

میدونین اینا میگن عشق کورت کرده!اخه تو سنی نیستم که بگم اره کور شدم!با اخلاق بد و خوب من ایشون دوسم داره!حتی حاضره کاملا با رسم و رسوم جلو بیاد ولی اینا فرصتی نمیدن....

فعلا که سرکار خاصی نمیرم ولی اصلا از اون اخلاق نیست حمایتم نکنه،اتفاقا دوست داره حامی بشه...

خانوادتون طردتون کردن؟الان پشیمون نیستید؟

واضح تر بگو عزیزمچی داره؟ از چه جهت طرز فکرش نزدیکه؟

لب به مشروب نمیزنه و سیگار نمیکشه،هیچ وقت دلش نمیاد اشکم ببینه یعنی تا دعوا کنیم باید حتما حلش کنیم(نمیزاره خودمو به حال خودم)،تلاش میکنه،حال دلم خوب میکنه،امیدواری میده،حمایتم میکنه،از راه دور هم حواسش به من هست،به خواسته هام خیلی توجه میکنه،و.....🥲

میدونین اینا میگن عشق کورت کرده!اخه تو سنی نیستم که بگم اره کور شدم!با اخلاق بد و خوب من ایشون دوسم ...

اره خونوادم طردم کردن. ولی رفتنشون بهتر از بودنشون بود. 

من جای تو بودم تلاش میکردم یه شغل دست و پا کنم بعد باهاش عقد کنم. میدونی به هیش کی نباید اعتماد کنی. شوهر منم بهترینه ولی چون حمایت خونواده رو ندارم یه روز سر کار نرم و شوهرم منو نخواد خیلی بدبخت میشم. 

توام یا جای خودتو سفت کن بتونی خرج خودتو دربیاری بعدش باهاش ازدواج کن یا اگه اینهمه جنگ جو نیستی بزار با رسم و رسوم پیش بری 

اره خونوادم طردم کردن. ولی رفتنشون بهتر از بودنشون بود. من جای تو بودم تلاش میکردم یه شغل دست و پا ک ...

فعلا که داریم تلاش میکنیم،اینقدر با قطعیت میگن نه با ما جور نیستن،حتی حاضر نیستن طرف مقابل رو ببینن یه دوره اشنا بشن ببینن چطور آدمایی هستن،اره باید حتما روی پای خودم وایسم....

موفق و خوشبخت باشی عزیزم❤️