2777
2789

یکی از اساتید دانشگاهم به بهانه جزوه پیام دادن بهم.حین صحبت هامون گفتن ک معلم بودن سخته، گاهی خیلی سخت، خیلی خیلی سخت .مخصوصا وقتی مجبوری پا رو دلت بذاری و به کسی چیزی نگی و نذاری کسی چیزی بفهمه.اینکه معلم خوب معلمیه ک کسی رو دوست نداشته باشه 

خانوما گل نی نی سایتی چه منظوری از این حرف ایشون دریافت میکنید؟ اصلا منظوری دارن یا همینطوری گفتن؟

ایشون متشخص با تحصیلات بالا و مجرد هستن 

ممنونم از وقتی ک برای خوندن تاپیک گذاشتید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بی تفاوت باش و اگر منظوری هم داشته باشه این راهش نیست مخصوصا وقتی میگی متشخصه... و میتونه براحتی خواستگاری کنه و من بارها شاهد این طور ازدواجها بودم  ولی نه اینکه بیاد اینطوری خودش رو توجیه کنه

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
به نظرم بی تفاوت باش و اگر منظوری هم داشته باشه این راهش نیست مخصوصا وقتی میگی متشخصه... و میتونه بر ...

حرف تون کاملا متینه گلم منم تا به حال خودم رو سفت گرفتم و اصلا نسبت به این حرفشون واکنشی نشون ندادم .فقط میترسم حس کنن علاقه ای بهشون ندارم و از دستشون بدم 

میخواد پا بدی  ولی فک میکنه اگه بهت بگه تو ازش بدت میاد  براهمین میخواد ببینه نظر تو راج ...

یعنی برای دوستی و روابط ازاد میخواد منو؟ یعنی قصدشون ازدواج نیست عزیزم؟