2777
2789
عنوان

خانومای عزیز راهنماییم میکنید؟رمانتیک طوری

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 34 پست
حرف تون کاملا متینه گلم منم تا به حال خودم رو سفت گرفتم و اصلا نسبت به این حرفشون واکنشی نشون ندادم ...

فداتشم.... درسته ولی منطقی پیش برو و مطمئن باش از دوست داشتنش اگر واقعا خوشت میاد ازش گلم بعد تصمیمت بگید که قبول کنی حسش رو یا نه

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مراقب باش رل و ..نرنین که تهش سو استفاده ج ن نس ی هست دکتر مهندس استاد هم نداره. مراقب باش.

چشم عزیزم حواسم هست .منتها این پیام رو تاریخ ۱۶ آذر دادن منم هیچ واکنشی به اون پیامشون نشون ندادم انگار که نخونده باشم و بعد از اون دیگه مجدد مطرح نکردن 

راستش ازشون بدم نمیاد .ممکنه از دست بدم ایشونو؟

یعنی برای دوستی و روابط ازاد میخواد منو؟ یعنی قصدشون ازدواج نیست عزیزم؟

معلوم نیست گلم 

ایشون فقط از این میترسه که اگه باهاتون دوست بشه یا ازتون خواستگاری کنه شما راجبش فکر بدی بکنین یا داخل دانشکده مردم فک کنن دارن براتون پارتی بازی میکنن

به نظرم بهش بگو ولی من همچین فکری نمیکنم ،تا بتونی از زیر زبونش بکشی😂😂

حرف بکش ازش😅😅

خیلی دوست دارم این کار رو کنم ولی روم نمیشه حس پی گیر و آویزون بودن بهم دست میده😅 .این پیام رو ۱۶ آذر بهم دادن منم هیچ واکنشی نشون ندادم .ازون موقع دیگه مطرحش نکردن.

۱۶اذر😐جواب بده بچه دلش نشکنه 

ای کاش به طریقی میتونستم براتون متن پیام ایشون رو ارسال کاملا توضیح بدم .تا بهتر راهنماییم بفرمایید 

اخه عزیزم حس میکنم حرف شون رو مستقیم نزدن و کاملا غیر مستقیم گفتن 

نظر شما چیه ؟ غیر مستقیم ابراز علاقه کرده ؟

ای کاش به طریقی میتونستم براتون متن پیام ایشون رو ارسال کاملا توضیح بدم .تا بهتر راهنماییم بفرمایید& ...

حتما اونم معذب بوده که ب طور مستقیم بهت بگه بالخره شخصیتش اجازه نداده 

اونطوری گفته ک شما بگیرین ک نگرفتین🥲باز نمیدونم خودت هرچی صلاح میدونی 

چشم عزیزم حواسم هست .منتها این پیام رو تاریخ ۱۶ آذر دادن منم هیچ واکنشی به اون پیامشون نشون ندادم ان ...

هندونه که بریده نشه توش مشخصه؟؟؟؟ نه نیست 

این ماجرا هم همینه شما هدف استادت رو نمیدونی و این میسر نمیشه جز  حرف زدن.

تا مشخص شه قصدش بذا ازدواج هست یا .....

اما اون پیام که داده یعنی حسی بهت داره حالا ازدواج یا ...اونو در اینده باید دید..

امااااا اصلا وارد رابطه غلط نشو چون تفکرت این باشه نکنه از دسش بدم و...

ابروت غرورت غفتت مهمتر از هر کس و شخصیه.

اگر هنوز کلاس داری باهاش ببین عکس العملش چیه.

یا میتونس پیام بدی بپرسی منظورتون از این پیام متوجه نشدم ممنون منظورتون واضح بگین.

اگر گفت قرار بزاریم بیرون قبول نکن اصلا.

اگر گفت با هم اشنا بشیم بگو اشنایی برای چه هدفی؟

اگر دوستی و . گفت که همون لحظه ردش کن.

اگر گفت ازدواج. برای اینکه الکی برای خام کردنت قول ازدواج نده چ بعد وابسته شدنت یهو سو استفاده نکنه غیبش بزنه بگو اگر قصدتون ازدواج هست من بزرگتر دارم و یقینا شما هم بزرگتر دارین  و هر چیزی رسم رسوم خودش رو داره .من اهل دوستی و دیدار و قرار بیرون و..نیستم با اگاهی خانواده ها مشکلی برای اشناییتون ندارم.

اینجوری طرف حساب کار دسش میاد اگر دنبال سو استفاده باشه که همون اول میفهمه این دختر کیس مناسب نیست و زرنگه.

اگرم قصدش ازدواج باشه میگه دختر خوبیه و با عفت و حیاست و بیشتر دوست خواهد داشت.

بت علاقه داره روش نمیشه بگه میترسه پرخاش کنی و بری ب بچه ها دانشگاه بگی 

اره گلم راستش خودم هم همین احتمال رو میدم .ولی حرفشون رو مستقیما نزدن غیر مستقیم گفتن انگار ک مثلا طرف صحبت شون من نباشم .برای همین منم واکنشی نشون ندادم نسبت به این پیامشون

حس میکنم از اینکه من به کسی بگم و بقیه بو ببرن واهمه دارن چون بعد از اون پیام دیگه پیامی ازشون نبوده و مطرح نکردن.منم بهشون حس دارم و نمیخوام بیخیال شن 

حتما اونم معذب بوده که ب طور مستقیم بهت بگه بالخره شخصیتش اجازه نداده  اونطوری گفته ک شما بگیر ...

بله عزیزم متاسفانه 

بنظرتون باید چه جوابی به اون پیام میدادم؟ لطف میکنید اگر راهنمایی بفرمایید