2777
2789
عنوان

سوال درمورد کنکور انسانی

47 بازدید | 6 پست

سلام👋

میگم کسی اطلاع داره که توی کنکور از درسای انسانی کدوما میاد؟ ( نظام الان منظورمه نه نظام قدیم)

اخه تلوزیون گاج تبلیغ میکرد درمورد کتاب‌های فلسفه و روانشناسی چیزی نگفت

برام سوال شد

روانشناسی و فلسفه منطق توی درساشون هست هنوز؟

توی کنکور هم میاد؟

کلا هرچی اطلاعات دارید رو کنید از تفاوت نظام قدیم و جدید!

باسپاس فراوان! 🌷

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

اره هست و میاد

فقط دینی و زبان حذف شده

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رشته ات راضی هستی؟

من؟

من نظام قدیم بودم و راستش بدون علاقه وارد شدم

حفظ کردنم خوب نبود و اون موقع بخاطر یک‌سری دلیل خیلی کم درس میخوندم.

ولی بنظرم مثل بقیه‌ی رشته‌ها اگر کسی براش وقت بذاره و بخونه میتونه ان‌شاالله در رشته مورد نظر قبول بشه

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
اره هست و میاد فقط دینی و زبان حذف شده

عه چه جالب خیلی ممنون

ادبیات و عربی هم حذفه از عمومی؟ یا اونها هست؟

عه چه جالب خیلی ممنون ادبیات و عربی هم حذفه از عمومی؟ یا اونها هست؟

نمیددنم اینو گلم

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
نمیددنم اینو گلم

اشکالی نداره خیلی ممنونم ازتون