2777
2789

صبحم گزاشتم ولی نظرای بیشتری و میخوتم بدونم

امروز دیدم وارد تلگرام شده چون فضای تلگرام جوریه ک واقعا بده نمیدونم چرا شک کردم حسم گف ی کاری کرده اومد خونه هرچی گشتم پیدا نکردم تل شو بعد بیحیال شدم باز دلم طاقت نیاوزد باز رفتم گشتم دیدم مخفیش کرده باز کردم دیدم رفته تو کانال +18 و کلی فیلم زنای لخت و خوش هیکل و ذخیره کرده برای خودش (من اضافه وزن دارم همیشه میگ چاقی😔😔😔)

منم خواستم بیخیال شم ولی یهو ب سرم زد تلگرامشو با گوشی خودمم وصل کردم الان وصل کردم ب نظرتون چیکارکنم بمونه یا پاککنم 😢😢😢

بروش بیارم یا فعلا صبر کنم؟

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

بروش  نیاربرو باشگاه روی اندامت کار کن 😉اعتماد ب نفستو ببر بالا 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روش اوردن دوحالت داره یا مخفی تر و محافظه کارانه تر عمل میکنه یاهم روش باز میشه به روت 

سعی کن بخاطر روحیه ی خودتم که شده بری باشگاه هیکلت بیاد روفرم اگه هم خوبه و شوهرت الکی حساسه که هیچ

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

ببین بنظرم گوشی یه حریم خصوصیه از گوشیت بپاک چون خودت اذیت میشی خب؟ همیشه از هرکی یه چیز کوچیک درمیاد بالاخره یا تو گوشیش یچیزایی هست من الان دختر مجردم حاضر نیستم گوشیمو یه دیقه بدم دست مامانم چیزیم ندارما ولی خوشم نمیاد. براخمین یک درصد بیاد تو گوشیم قطعا یچیز کوچیک پیدامیکنه که بهم گیر بده اینم دقیقا همونه بالاخره ازتوش یچی درمیاد. به نظرم اصلا به روش نیاد بفهمه خیلییی شاکی میشه بهش بگو میخوام برم لاغرکنم ببین عکس العملش چیه خوشحال میشه یانه. نزار ولی عادت کنه به دیدن اون چیزا توجهشو جلب کن هی