2777
2789

اگه کسی (پدربزرگ و مادربزرگ)بدون رضایت شما بچتون رو ببره خونه ی عمه یا خاله چه رفتاری نشون میدین؟

هرگززززززز 

بچم بدون من قبح نداره

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بزارمءون پيش پدر بزرگ و مادر بزرگ 

بعد باهم برم مهموني 

ناراحت نميشم 

خب من يا نبايد بچمو بزارم خونه مردم 

يا اينكه گذاشتم نميتونم برنامه و زندگي اونارو تحت اختيار بگيرم 

باخودشون بردن 

پدر بزرگ و مادر بزرگا 

نوه هاشونو دوس دارن معمولا از رو بدجنسي ك نميبرن

من مشکلی ندارم، خاله و عمه هم جز خانوادمونن دیگه، تازه بهتر از مادربزرگ پدربزرگ‌ مراقبن، جوونن خودشون بچه دارن

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من معمولا پسرم زیاد میره خونه مامانم اینا .کلا چون کارمندم پسرم اونجا بزرگ سده🤦😁ولی بدون اجازه معمولا جایی نمیبرنش.

ولی هیچ وقت نمیزارم تنهایی بره خونه مادرشوهر یا پدرشوهرم چه برسه ببرنش جایی😒

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان