2777
2789

امروز سر کلاس من ی مانتو پاییزه پوشیده بودم زیرش هم ی بافت نازک هوا خیلی سرد بود اما اسپیلت روشن بود و بخاری کلاس گرم شده بود خیلی

همه هم کاپشن پوشیده بودن جز ی دختر که مانتو نازک پوشیده بود 

من گفتم ی دیقه درو باز بذارید هوا عوض شه گفتن باشه 

بعد من جلو در وایساده بودم همون دختره بلند بهم گفت وای سرده می‌دونی چرا تو گرمته ؟چون زیر مانتوت هم لباس پوشیدی😐😐 منم ملایم گفتم خب چون زمستونه ..سرده😐😐

الان خیلی حرصم گرفته باید میگفتم خب تو هم باید میپوشیدی ....  چیکار کنمممممم

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

جواب درستی بهش دادی

چرا الان عصبانی هستی؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحال باش ک جوابش رو ندادی 

سکوت کن و بگذر 

حوصله داریاااا

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

مگه همیشه باید جواب داد.چیز بدی هم نگفته.شما هم که جواب دادین.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

احساس میکنم کم کاری کردم  باید مینشوندمش سر جاش🥺😤

بییییییییخیال بابا

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خوشحال باش ک جوابش رو ندادی  سکوت کن و بگذر  حوصله داریاااا

خیلی دلم میخواد عین خیالم نباشه ولی از فکرش بیرون نمی‌رم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

مگه همیشه باید جواب داد.چیز بدی هم نگفته.شما هم که جواب دادین.

اره جواب دادم ولی مثل اون نگفتم خیلی ملایم طور گفتم 

از این پشیمونم 

اره جواب دادم ولی مثل اون نگفتم خیلی ملایم طور گفتم  از این پشیمونم

عزیزم با شخصیت بودن پشیمونی نداره.من طرف مقابلم داشته داد میزده دری وری میگفته من حرفش تموم شد با آرامش جوابشو میدادم بعد اونطرف بیشتر چلز ولز میکرد حرصش در میومد.انقد سخت نگیر زندگی به اندازه کافی سخت هست.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عزیزم با شخصیت بودن پشیمونی نداره.من طرف مقابلم داشته داد میزده دری وری میگفته من حرفش تموم شد با آر ...

اره واقعا درست میگی 

سعی میکنم ...

ممنونم ازت 😘

اره واقعا درست میگی  سعی میکنم ... ممنونم ازت 😘

برو یه فیلم‌خوب دانلود کن ببین .بهش فکر نکن.❤️❤️❤️❤️

اره جواب دادم ولی مثل اون نگفتم خیلی ملایم طور گفتم  از این پشیمونم

الان ۹۹ درصد همکلاسی هاتون اون لحظه به این فکر کردن که تو چقدر باشخصیتی و اون خانم چقدر دهن دریده و بی ادب 

اگه مثل خودش برخوردت بد بود که الان توام مثل اون بودی تو چشم بقیه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

همکارای من هم لباس زیاد میپوشن و پنجره را باز میذارن و من سرما خوردم .لباس زیاد مال کوچه خیابونه نه محیط سر بسته و بخاری .

شما باید مانتو بپوشی و کاپشن روش کنی یا پالتو .. چون گرمت که میشه اونا را در بیاری نه که پنجره باز کنی 

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
الان ۹۹ درصد همکلاسی هاتون اون لحظه به این فکر کردن که تو چقدر باشخصیتی و اون خانم چقدر دهن دریده و ...

اخه پیش خودم فکر میکردم نکنه ضعیف واقع شدم ... ولی الان متوجه شدم