2777
2789
عنوان

ازدواج بدون رابطه 😐🗿🚶

| مشاهده متن کامل بحث + 7242 بازدید | 69 پست
خرج عقد و عروسی و طلا و مهریه نمی‌خوام  هیچی نمیخوام  گفتم که مثل یه غریبه که فقط خونواد ...

عزیزم شما در مورد کار کردن خودت تونستی خونواده رو راضی کنی؟؟؟

چطور میخوای در مورد لغو تمام سنت‌های رایج ازدواج راضیشون کنی آخه.... تو هم نخوای خونواده‌هاتون قبول نمیکنن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خب اگه پسره خانواده ی گیری داشته باش و اگه بخواد از شر اونا خلاص شه میشه..🤔 کلا یه شرایطه خاصی بای ...

ی پولی چیزی باید بهش بده😂

وگرنه پسر محدود نداریم 

همه کاراشو میتونه مخفیانه بکنه

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیو پیدا کن باباش گقته باشه ک اگر ازدواج نکنی ارث بت نمیدم 🤣🤣ک اونم بیاد تورو یگیره و رمان شروع ب ...

آفریییین دقیقا 

باید یه مورده خاص و پیدا کنی ، یکی که مثله تو مجبور به ازدواج باشه .

مثلا شاید پسری باشه که عاشق کسه دیگه ای باشه ولی خانوادش قبول نکنن که با اون دختر ازدواج کنه ،

میتونه با تو ازدواج کنه و به اسم تو با اون دختر باشه 🤦‍♀️

البته فک نکنم اون دختر حاضر شه عشقش با یکی دیگ حتی اسما ازدواج کنه🤔

دقیق میفهمم حستو...منم سالهای طولانی به همچین چیزی فکر میکردم...البته نه ازدواج صوری.من دلم میخواست تنهایی زندگی کنم تو خونه جدا و برای خودم کار کنم

سالها کسیو توزندگیم راه ندادم چون نمیخواستم یه قورومساقی بیادبالاسرم و برام تصمیم بگیره...

تا اینکه با خواستگار الانم اشناشدم..انگار اون با مردایی که اطرافم دیده بودم فرق داشت تفکرش..مثل من فکر میکنه!نمیخواد دستوپامو ببنده بلکه تشویقم میکنه که خودمو تو زندگی بالا بکشم درسمو بخونم و کار کنم بهم اجازه میده حریم شخصی داشته باشم به بیرون رفتنم گیر نمیده بهم اعتماد داره و فقط حمایتم میکنه..

میدونی من حتی بهش گفتم با قانون ایران مشکل دارم ک حق هیچیو به زن نمیده وشرطم برا ازدواج اینه توی عقدنامه حق کار وتحصیل ومسکن و طلاق و حضانت فرزند و خروج از کشور با من باشه تا باهاش از لحاظ قانونی برابر باشم و اون قبول کرد!

نترس.اونی ک طرز فکرش مث خودته رو پیدا کن.تعدادشون کمه..اما هستن

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
بعد مهریه هم دارین؟

خیر من با مهریه مخالفم

به نظرم درست نیس ک در ازای ازدواج باکسی ازش چیزی بگیری😬

مگه معامله‌س

من فقط حقوق انسانی و شهروندیمو میخوام

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

نمیدونم شاید کسی اینارو بهت بگه ولی بعد ازدواج بزنه زیرش و دوس داشته باشه بات س... کنه

یا مثلا تو همخونه هم باشی باز باید غذا درست کنی 

یا این که همیشه از بیرون بگیرید

نمیدونم ادمی پیدا شه اینکارو واقعا قبول کنه یا نه

شاید یه پسر هم داره به این موضوع فکرمیکنه

نمیدونم

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...