2777
2789
عنوان

ازدواج بدون رابطه 😐🗿🚶

| مشاهده متن کامل بحث + 7247 بازدید | 69 پست
چرا بهش چیزی نمیرسه  میتونه با هرکسی دیگه ای که میخواد باشه :/ اگه آدم تنوع طلبی باشه خیلی هم ...

وا الان همه پسرا این شرایطو دارن والا 

بیخودی چرا اسم ی زن بیاره تو شناسنامش🙄

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️
ایکاش رشته ی خوبی توی شهر دوری قبلول میشدی ک نتونن ن بگن . ازدواج هم‌چیز بدی نیست گلم  میتونی ...

به درس علاقه ندارم و می‌خوام طراح لباس شم 🚶🙂

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوست ندارم ازدواج کنم     از زندگی متاهلی و این داستانا بدم میاد  آیه اومده که ...

نه نگو دوس ندارم زندگی متاهلی رو....بگو چیش رو دوس نداری؟درضمن قرارنیس اگه اطرافت کسی هس ک متاهله و زندگیش خوب نیس فکرکنی همه همینن درست انتخاب کن مطمئن باش خوشت میاد.آیه نیس طرز فکرته ک باید کنکاش شه ک مشخص شه چرا ذهنیتت ب متاهلی خرابه؟

بله میشه...

البته باید خر مغز پسرو گاز گرفته باشه که خرج عقد و عروسی و طلا و مهریه و کرایه خونه بده تا خانوم بره اتاق بغلی مستقل شه😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
جدی رمان مینویسی؟ اگر بدونی زندگی من چه رمان پرفروشی بشه حیف که استعداد نویسندگی ندارم

رمان خیلییییییی زیاد خوندم‌یعنی یه زمانی کل رمانارو خونده بودم 

تو رمان نوشتن هم استعداد دارم ولی واقعا حسش‌نیس اخه بنویسم که چی شه 

بله میشه... البته باید خر مغز پسرو گاز گرفته باشه که خرج عقد و عروسی و طلا و مهریه و کرایه خو ...

خرج عقد و عروسی و طلا و مهریه نمی‌خوام 

هیچی نمیخوام 

گفتم که مثل یه غریبه که فقط خونوادم بگن اینم شوهر کرد آخیش 

من به پول بابامم نیاز ندارم دوس دارم خودم مستقل شم 🙂

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               
وا الان همه پسرا این شرایطو دارن والا  بیخودی چرا اسم ی زن بیاره تو شناسنامش🙄

خب اگه پسره خانواده ی گیری داشته باش و اگه بخواد از شر اونا خلاص شه میشه..🤔

کلا یه شرایطه خاصی باید داشته باش پسره 

اسی میتونی بهش پیشنهاد بدی که میری سر کار هم یه چیزی به اون از حقوقت برسه😂🤷‍♀️

چه غرق شدم تو قضیه من😂😐

خرج عقد و عروسی و طلا و مهریه نمی‌خوام  هیچی نمیخوام  گفتم که مثل یه غریبه که فقط خونواد ...

یکیو پیدا کن باباش گقته باشه ک اگر ازدواج نکنی ارث بت نمیدم 🤣🤣ک اونم بیاد تورو یگیره و رمان شروع بشه

لایک نکن زن ، کامنت بده کامنت خوبه
فقط در یه صورت امکان داره اینکه با کسی ازدواج کنی که یکی دیگه رو میخواد و خانوادش به زور بخوان براش ...

بازم ببین کنار سنگ ی مدت زندگی کنی وابستگی ب وجود میاد چ برسه ب جنس مخالف هر طورم باشه ناخوادگاه ی حس مالکیت بهش پیدا میکنی باید تجربه کنی تا بفهی چ میگم

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱