2777
2789

حتی به یه زخم خیلی کوچیک هم نمیتونم‌ نگاه کنم سریع بدنم بی حس میشه 

فکر کن مادر بزرگم رو برده بودم اورژانس 

وقتی میخواستن براش آنژیوکت بزنن من شدید پنیک کردم و از قلبم درد شدیدی گرفت و دست و پام بی حس شد 🥲در این حد میترسم

ولی اگه پزشکی قبول شم ولی نتونم‌ تحملش کنم چی؟؟

من خیلی داکتر بودن رو دوست دارم 🥲💔پزشکی قشنگم🎀🥲

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

پرستیژ کار رو دوست داری مثل اینکه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو از مورد توجه بودن بیشتر خوشت میاد که می نویسی داکتر بودن

باز یکی شعر گفت 

بابا پزشکی چه ربطی به مورد توجه بودن داره 

دارم میگم عاشق این رشتم

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

چه ادم های عجیبی پیدا میشن شماسرنگ رو نمیتونی ببینی غش میکنی حالت بد میشه بعد دکترا 95 درصد کارشون با زخم های بزرک و عجیب و غریب و کلی خون و سوزن و امپوله وقتی نمیتونی دلیلی نیست که دوست داشته باشی میخوای کل روز هایی که تو بینمارستاانی غش کنی   

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

باز یکی شعر گفت بابا پزشکی چه ربطی به مورد توجه بودن داره دارم میگم عاشق این رشتم

اخه کسی عاشق این رشتس که عاشق اناتومی و خون و کالبد شکافی و اینا باشه شما زخم کوچیک میگی نمیتونی ببنی بعد چطور میخوای کابد شکافی و جراحی بری

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️