2777
2789
عنوان

الان به حرف مادرم رسیدم ازدواج با آشنا خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 53 پست
اولش که جوونی خوبه ، ولی وقتی پا به سن بزاری‌میبینی که شوهر خوب داشتن و بچه های خوب داشتن نعمت بزرگی ...

اولش ک جوونی خوبه سنی نداری فکرمیکنی کار شاقی انجام دادی احساست غلبه کرده ب منطق. ولی پا ب سن بزاری میبینی عمرتو هدر دادی. عقلت کامله هی بخودت میگی کاش عقل حالامو ده سال پیش داشتم منطق غلبه میکنه ب احساس. بهترین سن برای ازدواج 30سالگی.کلا اگ تونسی تا 30سالگی ازدواج نکنی مطمعن باش 30 ک رد کنی ازدواج نخواهی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اشنا ازدواج کردم فامیل نیستیم یه دعوا یا بحث بشه کل ایل تبار میفهمن این قسمتش بده خیلیم بده م ...

وقتی تفاهم باشه دعوا نمیشه در حدی که ایل و تبار بفهمن 

زن و شوهر باید عاقل باشن پخش نکنن

من کلمه ای از فامیل آوردم؟

مجرد ک بودم خالم زیاد بهم ازدواج نکن. خونه پدرت هیچ دقدقه ای نداری. مشغله ذهنی فکری نداری منم با خودم میگفت اینا چ حرفایی میزنن مگ میخان من بترشم . گوش نکردم

نمیگم شوهرم بده یا فلان. و یک ماه بعداز عروسی تازه فهمیدم مشغله فکری داشتن ینی چی. تازه فهمیدم خونه بابا خوردن خابیدن ینی چی بدون استرس و نگرانی سرتو بزاری رو بالشت بخابی. تبریک میگم عزیزم همه جوانب رو در نظر گرفتی داری انتخاب میکنی اون روزا نمیدونم گوشی نرود یا ما خنگ بودیم ی سرچ ساده تو نت نداشتم ازین حرفا بزنیم بگیم ببینیم کجا چخبره. همه چیزو در نظر بگیر خاهش میکنم ازت

وقتی تفاهم باشه دعوا نمیشه در حدی که ایل و تبار بفهمن زن و شوهر باید عاقل باشن پخش نکنن

بحث ما بین منو همسرم نبود ما باهم مشکلی نداریم اینقد عقل دارم جار نزنیم مشکل ما حرف مفتی بود که مادر همسرم زده بود به دروغ و تهمت  و چنجا خبر پیچیده بود تو اشنا و فامیل  با ابروی من بازی کرده بود  اینقد که خانواده من پشتمه مخصوصا مامانم نشوندش سرجاش و تهدید کرد که طلاق دخترمو میگیرم 

از ۹۹ درصد نسل قدیم ایران توقع شعور نداشته باش و همچنین توقع دخالت نکردن تو زندگیت اکثرا کم عقل تر از سنو سالشونن 

اینکه فکر میکنی اشنا یا فامیل باشه و فرهنگا نزدیک به هم باشه ازدواج موفقه کاملا در اشتباهی با خانواده درست وصلت کن اشنا و غریبه فرقی نداره

مجرد ک بودم خالم زیاد بهم ازدواج نکن. خونه پدرت هیچ دقدقه ای نداری. مشغله ذهنی فکری نداری منم با خود ...

دقیقا ، منم مثل شما ، شرایطم خونه بابام عالی بود ، یعنی برای خودم ملکه بودم ، شوهر کردم به دلیل هزار  تا مشکل کلی بیماری گرفتم ، که همه بیماری هام از اعصاب سرچشمه گرفت . 

منم الان میام تو نی نی سایت میگم کاش ۱۰ سال پیش با اینجا آشنا بودم و سوال میکردم و ۲ نفر راهنماییم میکردن 

من کلمه ای از فامیل آوردم؟

شما با فامیلت هم رسمی  ن با همکار و همسایه ک آشنا حساب میشن...

جدا از این مورد

حتی برای اشنایان هم صدق میکنه ک از روی تعارف و رودروایسی برای آدم کم میزارن و صدامونم درنمیاد ک زشت نباشه یا رومون نشه