2777
2789
عنوان

ازدواج بدون رابطه 😐🗿🚶

| مشاهده متن کامل بحث + 7242 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرش تو میشی عاشق اون همخونه اونم عاشق توو از هم جدا نمیشد 

خوش خرم بچه‌هاتونو بدنیاا میاردید

ی شب رعد برق میزنه تو میترسی میری تو بغلش از ترس حساتون کم کم شکل میگره وو وو

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱
چون از شدت روشنفکری زیاد خونوادم نمیتونم مستقل شم  چون من دخترو ریحون و گوهر در صدف میدونن که ...

ایکاش رشته ی خوبی توی شهر دوری قبلول میشدی ک نتونن ن بگن .

ازدواج هم‌چیز بدی نیست گلم  میتونی در کنارش پیشرفت هم کنی .

لایک نکن زن ، کامنت بده کامنت خوبه
خیرررررر شدنی نیس.شما باید خودت تفکراتت رو تغییر بدی ک چرااگه کیس مناسب اومد بازم نمیخوای با کسی باش ...

خب دوست ندارم ازدواج کنم   

از زندگی متاهلی و این داستانا بدم میاد 

آیه اومده که باید حتما باکسی باشم 🗿؟

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               
ن طرف چی بهش میرسه شناسنامشم کثیف میش

چرا بهش چیزی نمیرسه 

میتونه با هرکسی دیگه ای که میخواد باشه :/

اگه آدم تنوع طلبی باشه خیلی هم استقبال میکنه چون به اسم یه زن میتونه با هزارنفر دیگ باشه و وکسی هم بهش گیر نده

البته فک نکنم همچین آدم بی شرفی وجود داشته باشه که زنشو ول کنه و با دیگران بچرخه 🤷‍♀️

یکمم ادامه بدی از گفته هات یه رمان مینویسم 🗿 اینایی که میگی امکان نداره امکان نداره یه شوهر ایرانی ...

یه مرد ایرانی اجازه بده یکی تو اتاق کناریش که از قضا زنشه مث خواهر کنارش زندگی کنه عمراا ابداااا اصللاااا 

فقط رماناس که مخ بقیه رو شسته🙁✋🚶‍♀️

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱

ازدواج نکرده خرت میکنن میدی چ برسه ازدواج کنی نگران نباش طرف بلده چطوری رامت کنه 😁

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

الان تصورت اینه بعد چارتا ماچ بغل به وجود اومدن عشق علاقه دیدگاهت عوض میشه اونم بخاطر خانوادته مگه نه اونم یه نیازه که ما زنام داریم 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
چرا بهش چیزی نمیرسه  میتونه با هرکسی دیگه ای که میخواد باشه :/ اگه آدم تنوع طلبی باشه خیلی هم ...

هست هم زن دارن هم با ده نفر دیگه‌ ان بی شرف زیاد شدهه

خب دوست ندارم ازدواج کنم     از زندگی متاهلی و این داستانا بدم میاد  آیه اومده که ...

عزیزم تو چوتن به جبر خونوادت فکر می کنی همچین حسی داری اما اگه دید بهتر و واقعیتری به ازدواج پیدا کنی شرایط خیلی بهتر میشه برات.

توی زندکی مشترک هم می تونی پیشرفت کنی موفق بشی چه درسی چه کاری فقط مهم اینه که آدم درستی رو انتخاب کنی.

اگه هم از برقراری رابطه ترس داری و مشکلت اونه باید ریشه یابی کنی که چرا همچین ترسی رو داری و برطرفش کنی اینم بگم خیلی از دختر خانمها همچین تفکر و ترسی رو قبل از ازدواج داشتن