2777
2789

سلام 

دوستمل علوم ربیتی میخونه ، از رشتش متنفره ،متنفر 

خیلی بخاطر این مسائله غصه میخوره و ناراحته 

همش میگه واسه ارشد تغییر بدم 

رشته دبیرستانش تجربی بوده ،اگه بخواد واسه ارشد بیوشیمی قبول شه سخته؟ 

یعنی می‌تونه ارشد رو بگیره ،چون پایه کارشناسیش زمین تا آسمونه می‌تونه اون سواد کافی رو‌ کسب کنه 

قصد داره برای دکتری اپلای کنه آیا. مشکلی پیش میاد ؟

اینو بگم عاشق اینجور رشته هاست از رشته های انسانی متنفره 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

من یکی از نزدیکانم ارشد بیوشیمی خوند. حداقل آن‌زمان فقط افرادی که فارغ التحصیل رشته های علوم آزمایشگاهی، انواع زیر شاخه های زیست و میکروب (مطمئن نیستم)، می تونستند ارشد بیوشیمی شرکت کنند. برای رشته بیوشیمی باید پایه زیست و شیمی خیلی قوی باشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی از نزدیکانم ارشد بیوشیمی خوند. حداقل آن‌زمان فقط افرادی که فارغ التحصیل رشته های علوم آزمایشگ ...

زیست و شیمیش خوبه 

الان اون اقوام مشغول به کارند ؟

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

چه خوب  مرسی عزیزم 💛

خواهش می کنم. البته ایشون همه مقاطع در یکی از دانشگاه های معروف دولتی درس خوندن و حدود ۱۰ سال پیش فارغ التحصیل شدند. الان نمی دونم بازار کار چطور باشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خواهش می کنم. البته ایشون همه مقاطع در یکی از دانشگاه های معروف دولتی درس خوندن و حدود ۱۰ سال پیش فا ...

مسلما رو به بهبود رفته این رشته ،به نظرم جالبه کلا

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

مسلما رو به بهبود رفته این رشته ،به نظرم جالبه کلا

فک کنم سنت کمه ابجی یه چی میگم چون دیگه نمی خوام توی سایت پیام بذارم شاید تجربه ام بدردت خورد یه خانمی گیرم افتاد خدا همچین کسیو گیر کسی نیاره میگفت از خونه بیرون نمیرم انقدر از خودش تعریف کرد کم کم عاشقش شدم ندیده البته ببین چقدر ساده ام گذشت و گذشت با دست پس میزد با پا پیش میکشید چون همه اش بهم دروغ گفته بود با دوستش دعواش شد کلش اف کلنز بازی میکردیم اینها هم اونجا بودن هر چی از هم میدونستن گفتن حالا من موندم با یه دل شکسته و خیلی چیزها که به هیچ کی نگفتم انشاءلله هر چی خیره برات پیش بیاد هیچ وقت ادمو ندیده نگو شکاک خواهر م🙏🏼

فک کنم سنت کمه ابجی یه چی میگم چون دیگه نمی خوام توی سایت پیام بذارم شاید تجربه ام بدردت خورد یه خان ...

سلام 

شما با لحن بدی. گفتید میتونستید بهتر بگید 

اولش خوندم کامنت رو ربطش رو با تاپیکم متوجه نشدم تا اینکه کامل خوندم  

بعد اینکه متاسفانه تو‌زندگی آدما تجربه های خوب و بد زیاد هست ولی خب نباید تجربه شخصی رو به همه تعمیم داد ، اینطوری به تموم افراد حاضر در تاپیک توهین شده 

به هرحال اگر باعث رنجش شدم عذر میخوام و اگه متوجه شده باشید کامنتم رو پاک کردم چون بعدش پشیمون شدم 

ان شاالله که حال دلتون خوب شه و موفق باشید ..

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

سلام  شما با لحن بدی. گفتید میتونستید بهتر بگید  اولش خوندم کامنت رو ربطش رو با تاپیکم م ...

خواهش میکنم،،و عذر می خوام از همه ی شما اگه ناراحت شدین منظورم دنیای واقعی بود نه ادمای داخل تاپیک بعدش که جوابمو دادین خواستم اصلاحش کنم دیگه کسی جواب نداد چیزی نگفتم اگه کسی ناراحت شده و از دوستاتونه ازش عذر می خوام حرفتون درسته توی تاپیکها گاهی به شوخی یه چیزی البته با نزاکت میگفتم یه خواهری یه چیزی گفت فهمیدم ناراحت میشن،،انشاءلله هر چی خیره براتون پیش بیاد و خدا هر چی ادم خیانت کاره از رو زمین محوشون کنه شبتون خوش خواهر عزیز🙏🏼👋🏻