2777
2789

من بیشتر برا سبزی خردکردن و گوشت و نخودفلال و این چیزا میخوام کدومش بیشتر بکارم میاد؟؟

اصلا هر کدوم چ کارایی داره؟

لایک نکنید❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خردکن واسه سبزی و گردو و کنجد کلا چیزهای سفت خوبه. مخلوط کن واسه چیزهای نرم بهتره. بعضی مخلوط کن ها تیغه فلزی پلاستیکی دارن و بعضیا فلزی و خرد کن تیغه فلزی داره. بعضیاشون هم تیغه اش رو میشه در اورد و شست. حجم اش و میزان مصرف برقش و جنسش مهمه

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
خردکن واسه سبزی و گردو و کنجد کلا چیزهای صفت خوبه. مخلوط کن واسه چیزهای نرم بهتره. بعضی مخلوط کن ها ...

مرسی عزیزم خیلی خوب گفتی؟شما مارک خوبی میشناسی برا خردکن

لایک نکنید❤

خرد کن بخر،مخلوط کن به درد نمیخوره،با خرد کن مخلوط هم میشه کرد ولی با مخلوط کن خرد نمیشه کرد

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

باید خردکن بخری، برای اینکه گوشت خرد کنه حتما باید محصول با کیفیت بگیری چون هم بهت گوشت خرد شده با کیفیت بده هم اینکه زود خراب نشه، من خودم خردکن باریتون کانادا از فروشگاه نظری شاپ گرفتم و خیلی ازش راضیم، به نظرم به این صفحه یه سر بزن ویدیو معرفی محصولم داره که با خیال راحت خرید کنی.

https://nazari-shop.ir/product/bariton-food-chopper-bfc-22500gx/

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.