2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیدی این چالش جریانش چی بود؟؟

خیلی مسخره بود واقعا😀😀 انلاین مصاحبه کرد بعد تو گوگل میت یه فایل فرستاد مثلا میخواست انگلیسیم رو بسنجه تایم هم گرفت به شدت مزخرف !! ترکیبی از انگلیسی+ سوال هوش بود جوری که خود مصاحبه کننده سر در نیاورد کاملا فرمالیته بود قبولم کرد اما کارش خیلی بیخود بود سر و ته نداشت و انتظارات کاری زیاااد و غیر مرتبط اومدم بیرون 

ببخشید ما الان تو تایپیک باهم صحبت کردم امکانش هس شخصی دعوتم رو قبول کنید گفتم شاید اون تایپیک مناسب صحبت درسی نباشه و استاتر ناراحت بشن 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
ببخشید ما الان تو تایپیک باهم صحبت کردم امکانش هس شخصی دعوتم رو قبول کنید گفتم شاید اون تایپیک مناسب ...

بله حتما اما فکر کنم مشکل سایت باشه گزینه قبول دعوت به دوستی رو ندارم خودمم میخوام دعوتتون کنم نمیشه❤️