2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم ی چیزایی دیدم عکس العملم چی باشه خوبه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3590 بازدید | 104 پست
توی گوگلشم برو تو قسمت تنظیمات بعد نتایج صریح رو بزن قفل کن دیگه نمیتونه باز کنه و هیچ فیلم و عکسی ح ...

جدی؟قشنگ توضیح میدی؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینکارو میکنه اوایل خیلی حالم بد میشد از اینکارش ولی الان بیخیالترم فقط یکم دلسرد شدم از را ...

اره شوهر منم میدید اوایل یه دعوایی راه انداختم که بیا و ببین 

ولی الان که فک میکنم میبینم به درک که میبینه 

ببینه تا کور بشه 

مگه من عروسکشم که راه به راه خودمو واسش بزک کنم و حواسم باشه بقیه رو نیبینه 

گور بابای هفت جدشون 

اولا که اکثر مردا میبینن پس تلاش بیخوده و اعصاب خوردی واسه خودمون اگه جلوشونو بخوایم بگیریم 

بعدشم مگه دستشون به اون زنا میرسه 😂😂 تهش فقط مارو میتونن ..... کنن😂😂

بیخیال بابا ، مرد جماعتو فقط باید تحمل کرد ، هیچکدوم به درد نمیخورن😂

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

گذر واژشو تو گوشی خودت فعال کن تا نتونه بره تو تلگرام هرکار کنه با این خطش نمیتونه بره دیگه بیخیال تلگرام میشه بعدم دیگه به روش نیار تلگرام داره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اره شوهر منم میدید اوایل یه دعوایی راه انداختم که بیا و ببین  ولی الان که فک میکنم میبینم به د ...

وقتی فهمیدم میبینه بدجور بهم ریختم اون بتی که تو ذهنم ازش ساخته بودم یدفه فرو ریخت اخه شوهرم خیرسرش اهل نمازه از چشم افتد دیگه مادر شوهرمم این وسط از اب گل الود ماهی گرفت برای عزیز کردن خودش گفت من به پسر خودم ایمان دارم از این کارا نمیکنه البته شوهرم خودش جلو اونا لو داد گفت این میگه فیلم میبینی

.

والا من مجردم تجربه ندارم  بدونم واقعا نیازه برای ی مرد یا نه

میدونی عزیز دلم مسئله نیاز نیس مسئله اینه ک نباید خیلی به ریز ترین چیزاگیر داد

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)