2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم ی چیزایی دیدم عکس العملم چی باشه خوبه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3590 بازدید | 104 پست
😘آخه تا کی میشه کنترلشون کرد  کجا تو محیط کار و خیابونم میشه مدام  باید جنبه داشته باشن ...

اصلا شان انسانی طرف زیر سوال میره انقد گیر گیر گیر

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم چقدر اذیت میشی ولی بذار تو دنیای چرک خودش باشه.به روش بیاری روش باز میشه برمیگرده حق به جانب خودت و ظاهرتو میکوبه‌.تازه میره کارهای بدتر هم میکنه.بنظرم برو باشگاه و اینا به خودت برس تحویلشم نگیر.اعتماد بنفستو ببر بالا خودش میاد پابوس‌.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

مگه از اول ندیده تو چاقی اینسری گفت بگو زمان خواستگاری چشمات کجا بود اه بدم میاد بعضی مردا هزار عیب روی خانومشون  میزارن انگار خودشون بی عیب عالم هستن 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
اینو یادم بده مال گوشی شیامی

توی تنظیمات گوگل داره.

من گوشیم سامسونگه عزیزم.

زده نتایج صریح.

انشالله پیداش کنی.

ما بیشتر بخاطر پسرم اینکارو کردیم ۶ سالشه نگرانم چیزی بیاد و ببینه. گوشیامون رو قفل کردیم.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
اینستا داره واتساپ داره هیچ وقت چیزی ندیدم ازش تو اونا

بنظرم ربطی به هیکل شما نداره عزیزم حتی من و دوستم که زن هستیم یه مدت دوستم گفت نگاه میکنم و اینا کنجکاو شدم و نگاه کردم ولی توبه کردم ولی دوستم هنوز نگاه میکنه شوهرشم خیلی دوست داره

رقص بدن نما زیاد داره اخه😂😂😂 چمیدونم والا مردا کلا سیرمونی ندارن

آره هیچوقت نفهمیدم چی تو ذهنشونه بین یه عالمه بدبختی و دربه دری و دادگاه و بی پولی این ات و اشغالارم نگاه میکنن من تو دوستام زیاد دیدم میگن شوهرشون تماشا میکنه

خودم هیچوقت گوشی همسرمو چک نمیکنم ترجیح میدم دید مثبت بهش داشته باشم

من گزارش میزنم برای این کانالا دوستان شما هم بزنید اگه تعداد گزارشا زیاد بشه کانالشون غیر فعال میشه بعضی کانالا زده صیغه یابی تحت نظارت وزارت ارشاد راست یا دروغ نمیدونم ولی خیلی راحت دارن فعالیت میکنن و زنای خرابو تبلیغ میکنن نکبت ها زدن حق معرفی ۶۰ یا ۷۰ تومن

.

از چاقیتم ناراحت نباش منم چاقم.ولی دارم تو خونه ورزش میکنم وگرنه روبرو خونمون باشگاه ولی دلم یه جای شلوغ که کلی خوش استایل برات خودنمايي می‌کنند و نمیخاد البته شهر ما اینجوری.غذای چرب نپز.خول نشی بگي برنج نمیخورمااا موهات شدید میریزه.تو پیش دستی غذا بخور قبل غذا دوتا لیوان آب بخور..نمیدونم میشه  تو نی‌نی سایت فیلم گذاشت یا نه وگرنه یه تاپیک درمورد لاغری میزدم تا عید کلی خوش اندام بشیم.صبح زود بیدار شوو وسعی کن یه لقمه کم صبحونه بخوری.