2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم ی چیزایی دیدم عکس العملم چی باشه خوبه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3590 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟قشنگ توضیح میدی؟

اینم اسکرین☺️

فقط از پایین به بالا انجام بده.

جابه جا اومده

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

اسی خودت و اذیت نکن🥹

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

والا اینجا ب طرز غذا خوردن شوهراشون هم گیر میدن آدم از زندگی مشترک دلزده میشه 

جالبه همدیگه رو هم تایید و ترغیب میکنند.

هر چی میگی عزیزم این از لحاظ ردانشناسی اسمش کنترلگری هست و یک مشکله   قبول نمیکنند

چه گیرایی میدید والا😂😂😂😂😂 کلی دختر خوشهیکل تو خیابون هستا میخوای بگو کلا نره بیرون شوه ت😂� ...

ازدواج یه چیز دو طرفس . بعد دختر و زن تو خیابون با فیلم لخت زن فرق داره! 

همون طور که طرف دوست نداره مثلا تو فیلم لخت مرد ببینی اونم نباید انجام بده . گیر نیست اینا اصوله ازدواجه طرف باید بفهمه چی غلطه اشتباه چی درست . اگه نمی‌فهمه نباید ازدواج کنه اگه هم کرد زنش بهش گوشزد می‌کنه گیر نیست. کاریه که باید می‌کرده . توش کوتاهی کرده

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

توی گوگلشم برو تو قسمت تنظیمات بعد نتایج صریح رو بزن قفل کن دیگه نمیتونه باز کنه و هیچ فیلم و عکسی ح ...

من رفتم تو گوشیمو چک کردم زده یکی پدر مادر یا سرپرستتان تنظیمات رو کنترل میکنه.من گوشیمو تاره خریدم دست کسی نبوده.

من رفتم تو گوشیمو چک کردم زده یکی پدر مادر یا سرپرستتان تنظیمات رو کنترل میکنه.من گوشیمو تاره خریدم ...

نمیدونم والا عجیبه.

از یه گوشی فروشی بپرس.

بعدم تو امنیت گوگلت برو تو اکانتت ببین کی داره اکانتت رو.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
وقتی فهمیدم میبینه بدجور بهم ریختم اون بتی که تو ذهنم ازش ساخته بودم یدفه فرو ریخت اخه شوهرم خیرسرش ...

منم از بس عصبانی بودم همه فهمیدن😂 مادرشوهرم میگفت نیازشو برطرف نمیکنی 

زنکه سلیطع 😂

تقصیر خودم بود البته که گفتم ، به هرحال سنم کم بود 

ولی تهش خب به درک 😅

شوهر بود بود ، نبود چه بهتر 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

عجبا مگه معایب این فیلم وعکسا فقط همینه.میخوای صدتا واست بگم

عریزم منم بخاطر همین به اصطلاح معایبش اولش خیلی حرصی شدم ، تو ذهنم یه جور خیانت به خودم میدیدمش ولی الان میفهمم که اکثر مردا میبینن 

منم نمیتونم بخاطر چیزی که غریزه و کنجکاویشونه خودمو پیر کنم و حرص بخورم 

در نتیجه کلا بیخیال شدم ، الان زنم صیغه کنه به ت*خمم نیس 

من که عروسک جنسیش نیستم که به همه سازش برقصم

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)