2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم ی چیزایی دیدم عکس العملم چی باشه خوبه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3590 بازدید | 104 پست
مدرکارو همرو فیلم و اسکرین شات بگیر

🚶🏾‍♀️🚶🏾‍♀️🚶🏾‍♀️🚶🏾‍♀️

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا نیار 

من اگه باشم چون رو گوشی خودم نصبش کردم دلیت اکانت میزنم :) بعدم خودمو میزنم به اون راه 

تهشم خودش گفت اینجوری شده تلگرامم، بگو لابد فی.لترشکن نامعتبر ریختی رو گوشیت که به همه چیت دسترسی داره😂

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بروش نیار وقیح تر میشه. یکم صبر کن اگه دیدی خیلی داره ادامه میده با زبون خوش و کاملا تو لفافه حرف بزن.

در مورد علاقه های جفتتون و .... صحبت کن.

ببین چی میگه. اما مستقیم نگو.

و اینکه رژیم کالری شماری بگیر. نه بخاطر شوهرت به خاطر وجود خودت.

کی چیزی کم نداشته باشی اونوقت اکه شوهرت کاری کرد مطمئن باش ادم بی لیاقتیه😉

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

شوهر منم اینکارو میکنه اوایل خیلی حالم بد میشد از اینکارش ولی الان بیخیالترم فقط یکم دلسرد شدم از رابطه بنظرم نگو فقط مخفی کاریش بیشتر میشه گاهی کنترلش کن با کسی چت نکنه

.

نه اصلا نیار  من اگه باشم چون رو گوشی خودم نصبش کردم دلیت اکانت میزنم :) بعدم خودمو میزنم ب ...

قبل دلیت اکانت هم ازش فیلم بگیر که اگه چند سال دیگه اتفاقی افتاد حداقل مدرک داشته باشی از قدیم 

موقع فیلم گرفتن چتاشو باز کن که طرف اسمشو گفته و تو تنظیمات برو، اونجا هم شماره مشخصه هم اسمش 

بعد اینکه فیلم گرفتی دلیت اکانت بزن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

والا شوهرم برای خودش قند شکن میزد

منم یه دعوای حسابی انداختم 

هی گفت فلان قدر پول دادم گفتم به جهنم میخواستی ندی 

پاک کرد الان فقط برنامه دیوار داره 🤪

همه مردا عوضی هستن 

کسی که لو نرفته بدون آب ندیده وگرنه شناگر قابلی😠