2777
2789
عنوان

دعا برای شکراب کردن رابطه ها..

927 بازدید | 43 پست

دوستان لطفا اگه میتونید کمکم کنید..من ده ساله ازدواج کردم مادرشوهر و خواهرشوهرم تو این مدت همش اذیت کردن با اینکه واقعا من هیچ وقت ازارم بهشون نمیرسه ولی اونا انگار من دشمن شونم..همش باهام بی احترامی و دعوا میکنن..حالا اینا به درک ولی این وسط شوهرمم گوه خوری اونا رو میکنه..بخدا کم اوردم دلم میخواد یه دعایی چیزی بگیرم که رابطه شوهرم با ننه خواهرش به هم بخوره..لطفا دعوام نکنید بخدا دیگه درمونده شدم هر کاری فکرشو بکنی کردم با زبون خوش..دیگه نمیدونم چه کنم

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم سمت دعا اینا نرو دامن خودتو میگیره

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....

مطمئنی خودت هیچ رفتار بدی نداشتی با اونا؟

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
هی منم مشکل تورو دارم نمیدونم این ادما چشونه ک دشمنن وازخدا نمیترسن.. بسپار بخدا عزیزم توکلت بخدا با ...

والا ده ساله روز به روز دارن بیشعورتر میشن و دم شون درازتر میشه..از دست شون شدم یه ادم عصبی..من بشدت اروم بودم قبلا

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

ادم باید تو‌شرایطش قرارنگرفته باشه و سرزنش کنه ...

من خودم اصلا به دعا هیچ اعتقادی ندارم ولی خانواده ی همسر وجناب همسر تاجایی پیش رفتن‌که حتی ذهن من هم به دعا رسید....

ولی به نظرم بالاتر از حکم‌خدا چیزی نیست 

هر روز بعد نماز صبح عاجزانه از خدا میخوام چشم و‌گوش همسرمو نسبت به کارهام بازکنه و روی دوروی اون هارو آشکار کنه 

باور کنید بی نتیجه نبوده