2777
2789

🔵زمان نهایی پرداخت سود سهام عدالت قطعی شد

💬پیمان حدادی، مشاور رئیس سازمان بورس:

در مرحله اول ۵۰۰ هزار تومان سود سهام عدالت تا پایان آذر یا روزهای اول دی‌ماه امسال، به حساب ذی‌نفعان واریز می‌شود. دارندگان سهام به ارزش اسمی ۵۳۲ هزار تومانی در مرحله اول ۵۰۰ هزار تومان سود در آخر آذر پرداخت می‌شود و در مرحله دوم در اسفند امسال یا اوایل فرردین سال آینده ۵۰۰ هزار تومان دیگر پرداخت می‌شود. یعنی در مجموع یک میلیون تومان سود به اندازه دو برابر کل سود سال گذشته پرداخت می‌شود و به همین نسبت برای کسانی که سهام عدالت به ارزش یک میلیون تومان دارند، در هر مرحله از پرداخت، یک میلیون تومان سود پرداخت می‌شود.

سود کسب شده شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت که مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۰ است، حدود دو برابر کل سود سال ما قبل است و امسال براساس مصوبه شورای عالی بورس در دو مرحله پرداخت می‌شود.|همشهری

▪️تا کنون از ۳۶ شرکتی که در پرتفوی بورسی سهام عدالت قرار دارند، ۳۴ شرکت مجامع خود را برگزار کرده‌اند. اگر شرکت‌های سرمایه پذیر تا پایان هفته جاری سود را واریز نکنند، هفته آینده در کمیته تخلفات سازمان بورس باید پاسخگو باشند.|تسنیم

🔵زمان نهایی پرداخت سود سهام عدالت قطعی شد 💬پیمان حدادی، مشاور رئیس سازمان بورس: در مرحله ا ...

خب اینم منم خوندم ولی میگن نیمه دی ماه پرداخت میشه سود من یک ملیون تومانیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینو امروز خوندم یکی دوهفته صبر کن ببینیم چی میشه دیگه البته جز صبر کردن کاری هم ازمون بر نمیاد& ...

واقعا همین پولشونم میخواستم بدم جا قسط وگرنه برکتی نداره ک