2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کک و مک با هیچی نمیره مگر لیزر اونم اگه رعایت نکنی برمیگرده من دوبار لیزر کردم  بار اول زیاد ...

هزینه اش چقدر شد؟ چجوری حساب میکنن؟ هر کدوم را چقدر میشه تا لیزر کنن؟ 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

بستگی به تعداد کک و مکا داره اول باید دکتر ببینه مال من خیلی زیاد بود

برا من رو بینیم و گونه هام هست، نه خیلی کم و نه خیلی زیاد، نسبت به هزینه شما بنظرتون چقدر میشه برا من؟ 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

اهان . آخه دکتر من گفت این دستگاه خیلی کمه . نمیدونستم شهرستان ها هم دارن . حالا راصی بودی؟ لکه ها ک ...

نه اتفاقا همه جا دارن همین ارومیه اکثرا دکترا با کیوسویچ لیزر میکنن 

آره راضیم رفته ولی خب ضدافتاب نزنی برمیگرده 

شاید اینجوری کمرنگ بشه

هربار حموم میری با دستت روشور (سفیداب) بکش از حموم که اومدی اگه سردرد نمیگیری یه خیار بزرگ که از قبل گذاشتی فریزر یخ زده برای ۵ دقیقه بکش رو صورتت سرشو ببر دوباره بزار فریزر برای دفع بعد، بعد هم نرم کننده یا مرطوب کننده بزن هربار هم که بیرون میری ضد آفتاب بزن صابون هم برای صورتت صابون گلیسیرینه بزن 

لیزر هم شنیدم برای بعضی ها تاثیر داره بعضی ها نداره

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
شاید بین 500 تا یک تومن  میگم مال من خیلی زیاد بود یک تومن شد

ممنون عزیزم🥰

سلام و عرض ادب، خانم محترم چرا وقتی از صحت یه مطالب علمی مطمئن نیستید بیان کنید، ببینید درمان رو فقط ...

من مطمئن هشتم و این برنامه رو چندسال پیش دیدم الان سرچ کردم دهکده تندرستی اسم برنامه و دکتر متین استاد و پژوهشگر میتونیم از آپارات ببینید

من مطمئن هشتم و این برنامه رو چندسال پیش دیدم الان سرچ کردم دهکده تندرستی اسم برنامه و دکتر ...

لطفا لینک رو بزارید فقط انشالله دکتر و استاد پژوهشگر  علمی باشن نه غیر متخصص و علوم سنتی و از این داستان ها که هیچ مقاله ای هم مطالبی که میگن رو اثبات نمی کنه. بهرحال خیلی مهمه، یه مدت عطاری ها هم تجویز دارو می کردن ولی انقدر مشکلات زیاد شد که نگو...

آقا هستم