2777
2789
عنوان

لطفا بگین با مادر شوهرتون چطور رفتار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 34 پست

یه تجربه بهت بگم از زندگی خودم

من مادرشوهرمو خیلی دوست دارم چون درسته که زیاد حرف میزنه و گاهی به نظر میاد دخالت میکنه اما در کل انسان شریفیه و منطقیه

قبل از یچه دار شدن اوضاع خوب بود خیلی

بعد از بچه دار شدن خوب اون اوایل هورمونای مادر به شدت بهم میریزه و از همه چیز خیلی زود ناراحت میشه به همین خاطر خیلیا افسردگی بعد از زایمان میگیرن

مادرشوهر منم خیلی تو بچه بزرگ کردن صاحب نظره و واقعا هم خیلی چیزا بلده و این باعث میشد دائما نظر بده. یه مدت خیلی اذیت شدم. گریه میکردم و حساس شده بودم. اشتباه من اینجا بود که راجع به همه چیز بهش توضیح میدادم. مثلا اینکه کی میخوابه کی بیدار میشه چقدر شیر میخوره چجوری حموم میبرمش و خلاصه هر چیزی که اون میپرسید من توضیح کامل میدادم.

از یه جایی به بعد که هورمونام اومدن سر جاشون و حالم بهتر شد فهمیدم که اون شرایط واقعا شرایط بحرانی بوده. عقلم اومد سر جاش و فهمیدم که خیلی حساس بودم. تصمیم گرفتم توضیح ندم. یک بار بهش گفتم من ناراحت میشم شما میگید وزنش کمه و این حرفا لطفا مخصوصا جلوی خود بچه نگید وزنش کمه و جون نداره و بد خوابه و از این حرفا. چون اینا برچسب زدن به بچه ست و تو ناخودآگاهش می مونه. و بهش گفتم من به عنوان یه مادر خیلی بیشتر از هر کسی حواسم به بچه م هست. 

از اون به بعد توضیحی ندادم و دیگه هر حرفی زد فقط یه لبخند زدم و نهایتا گفتم بچه ست دیگه شیرشم میخوره به وقتشم میخوابه و از این جور چیزا. الان اوضاع خیلی بهتر شده. 

فقط حواست باشه خودتو سر هر چیزی ناراحت نکن. دائما به خودت بگو‌ هورمونه هورمونه هورمونه و چیز خاص دیگه ای نیست.

فقط فقط از بچه لذت ببر همین

ببخشید طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مادر شوهرا بد نیستن خود مادر شوهرم زن خوبیه اما زیادی تو همه چی دقت میکنه کلافم کرده هم خیلی حر ...

آخه این با این خصوصیات کجاش خوبه🤕

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
یه تجربه بهت بگم از زندگی خودم من مادرشوهرمو خیلی دوست دارم چون درسته که زیاد حرف میزنه و گاهی به ن ...

سلام خوبین 

درسته ببینید مثلا مادر شوهر من هم زن شریفیه .نکته مثبتی گفتین حتما به کارش میبرم و توضیحی نمیدم بش ..