2777
2789
عنوان

به نظرتون عشق وجود داره به این صورتی که میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 33 پست
خب رفتارت رو چرا درست نمی کنی

رفتار من واس طرحواره های کودکیمه لاغری نیست ک رژیم بگیرم . من جوابتو دادم که بله عشق اونجوری تو افسانه هاس 

https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۵۱۱۰۶_۱۱۰۷۴۵_bcec.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تا زمانی اینطوری هست که زیر یه سقف باهم نرفته باشید

درکل مدت خیلی کوتاهی این موارد باقی میمونه

چون (دائما یکسان نباشد حال دوران)

اصلا شرایط انسان همیشه نرمال یا همیشه یه جور نیست که بشه یک روند عاشقی ادامه پیدا کنه اگر عشقی هم باقی بمونه شاید مال اونه که اون آدم هیچ تلاشی برای رسیدن بهش نتونسته بکنه و اون معشوقش هم سالها ازش دور مونده و اصلا فرصت نبوده اخلاق خوب و بدش رو ببینه و بشناسه و اون گوشه خوبه قلبش رو داده به معشوق 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

خیلی وقته این حس رو داری ؟

الان سه ساله و هر لحظه هم داره بیشتر میشه ببین حتی اگر باهام بدترین رفتار رو کنه قلبم نمیزاره دلخور بشه بیشتر صبر میکنه چون دنبال خوبی میگرده داخلش فقط

فقط تا زمانی اینطوری هست که زیر یه سقف باهم نرفته باشیددرکل مدت خیلی کوتاهی این موارد باقی میمونهچون ...

اره بحث اینه انگار عشق مال دوریه

یه تصور رویایی و افسانه ای

فقط تا زمانی اینطوری هست که زیر یه سقف باهم نرفته باشیددرکل مدت خیلی کوتاهی این موارد باقی میمونهچون ...

به نظرم اونی که بعد ازدواج عشقش تمام میشه هوسه نه عشق چون آدم عاشق همونطور میمونه دیدم واقعا تو اطرافیانم