2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من هفت اومده بود خودمو درمان کردم این بار بالا رفت 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

کنارش رنج نرمالشو نوشته عزیزم

چون گاهی آزمایشگاها فرق دارن

اگه میتونی عکس بفرست

برای من ۱۷/۵بود دکتر گفت پایینه بهم قرص و امپول داد

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  
چشم فقط باید چ جوری عکس بگیرم

چشمت بی بلا عزیزم

از همون قسمتش عکس بگیر

بعد اینجا اون علامت عکس رو بزن و بفرست

البته نمیخواد خودتو به زحمت بندازی.۱۲ قطعاااااا پایینه.چون من تازه برای ازمایش پیش از بارداری ازمایش دادم مطمئنم ۱۲ پایینه.نگران نشو به من دوتا امپول داد به فاصله‌ی یک هفته زدم.هر روز هم قرص میخورم

بری دکتر خودش راهنمایی میکنه

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  

یکمی‌تاره

بهتر و از نزدیک میتونی بفرستی؟

مشخصاتتو حواست باشه تو عکس نیوفته