2777
2789

سلام لطفا اگه میترسی همین الان تاپیک رو ترک کن تا اذیت نشی. 

خودم چندتا خاطره ترسناک دارم .اگر بودین تعریف کردین منم میذارم .

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
من زیاد خاطره ترسناک دارم وایسادم زیاد شیم بعد بگم🤣🤣🤣

بگوو تا بنویسی میان منم تایپ میکنم .

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میگم تازمانی بگید.دخترم حدودا۲۰روزش بود شوهرم صبح ساعت۵میرفت سرکار طبق معمول پاشدرفت بدرقه کردم وپشت در وانداختم چشام تازه گرم شده بود صدای شکستنی اومد رفتن دیدم شوهرم تواشپزخونس میخنده گفتم توروخدااروم بچه بیدارمیشه دیدی که ساعت چندخوابیده گفت ببخشید بروبخواب اومدم.بچهادرازکشیدم تازه یادم افتاداصلا شوهرم خونه نیست چشمتون روز بد نبینه تکون خوردن پتو روحس کردم دیگه بیهوش شدم فکرکنم چون هیچیش یادم نیست این شد شروع مکافات ماتواون خونه

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

مایه بار مسافرت دخترونه رفتیم البته این جوری بود که دوستم آزمون خواست بریم شمال مراکش رو از دانشگاهش بگیره . و یکی همکلاسی هاش یه خونه تو روستاهای رشت رو معرفی کرده بود و گفته بود منتها ج ن داره و ... دوستمم بما نگفته بود اولش اینو تااینکه رسیدیم اونجا ۵ عصر بود

من همزاد دارم و چشم سومم بازه کلا خونه هرکی برم هرچی باشه میبینم که این خیللللییییییی بده.یمدت کلا دیوونم کرده بود میدیدمش یا بهم میخندید و اینا که الان رفتم پیش دعانویس و بهتره ولی نباید بگی چون بیشتر سمتت میان

همه اولامسخرم میکردن حتی شوهرم اما کاربجایی رسیدکه خودش مجبورم کرد ازاونجابریم ولی من عادت کرده بودم بهش.ازاونجافهمید که یه شب پاشد گفت گلی سایه چرااونجاست منم هول پاشدم گهواره رونگاه کردم گفتم سرجاشه بچه به این کوچیکی مگه تکون میخوره ترسوندیم بچهابه گوشه دراتاق خواب اشاره کرد گفت پس اون چیه اونجا نگاه کردم فقط یه کله ازگوشه درداشت نگاه می‌کرد دوپاداشت ۲تاقرض کرد بچه روبرداشت فرارکرد بی‌شعور من وجاگذاشت بعداون اذیتاشروع شد وماهم جابجاشدیم

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

مایه بار مسافرت دخترونه رفتیم البته این جوری بود که دوستم آزمون خواست بریم شمال مراکش رو از دانشگاهش ...

مدارکش اشتباه تایپ شده بود.

خلاصه قرار بود فرداش بریم باهاش کلا ۳ نفر بودیم . خونه هم حالت ۳ تا اتاق تو در تو مانند بود که اتاق وسطی بزرگ ترینش بود . شب که شد نگار دوستم گفت همچین قضیه ای هست و طرف بهش گفته ج ن داره. منم گفتم کلا تو شمال ازاین حرفا زیاده و بیخیال و ازاین حرفا تااینکه خوابیدیم اتاق وسطی .من خوابم نبرد هندزفری گذاشتم دوستام غر زدن که صداش بلنده کم کن میاد بیرون منم عادت دارم صدای بلد گوش کنم