2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا اینو باور داشته باش همه جوره زیبایی خودتو مثل خواهر من اذیت نکن برای لاغری

دوما متفورمین اشتها رو کم میکنه روزی دوبار ۲۰دقیقه قبل از غذا بخور اشتهات کم میشه زیاد نمیتونی بخوری ولی اگر قندت پایینه نخور بعضیا میگن برا تنظیم قندخونه اگر با قرصای دیگه مصرف شه باعث افت قندخون میشه بعضیام میگن قند رو میندازونه ولی بنظرم روزی یه دونه بخوری اوکیه

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره❤ 

این راهی که شما میخوای بری من قبلا رفتم همه تأثیرش موقتیه شما اگه وزنت بالاست و میخوای کم کنی راهش یه رژیم غذایی مناسب و اصولیه ک بدون آسیب زدن به بدنت و ضعیف شدن بتونی وزن کم کنی ک باید فقط یه دکتر تغذیه خوب پیدا کنی بری پیشش کمکت میکنه این قرصا و داروهای گیاهی و اینا همه فقط داغونت میکنه 

من الان خودم ی هفته است رفتم دکتر هم 3 وعده غذایی اصلی رو دارم هم 2 تا میان وعده تو این 8 روز 2 کیلو کم کردم فقط هم واسم انواع فست فود و انواع کیک و بیسکویت رو حذف کرده 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

این راهی که شما میخوای بری من قبلا رفتم همه تأثیرش موقتیه شما اگه وزنت بالاست و میخوای کم کنی راهش ی ...

خوشبحالتون ک ارادشو دارین من صدتا رژیم گرفتم ولی اصن پایبندش نمیمونم اصن نمیتونم خودمو اذیت کنم😁😑

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره❤ 
این راهی که شما میخوای بری من قبلا رفتم همه تأثیرش موقتیه شما اگه وزنت بالاست و میخوای کم کنی راهش ی ...

آخه من اصلا اهل شیرینی جات و فست فود و اینا نیستم .همین غذای خونگیه ولی چون بچه کوچیک‌ دارم همش خونم و دیگه اینکه تو بارداری چون وزن جنین کم بود هی دکترم بهم می گفت بخور بخور چاق شدم الآنم هیچ جوره پایین نمیاد چون تحرکم ندارم واقعا داره اذیتم می کنه می ترسم سلامتیم به خطر بیوفته