2777
2789

بچه ها من تازه نامزد کردم و سنمم کمه برا همون زیاد راه و روش زندگی رو بلد نیستم مامانم میگه خودتو برا مادرشوهرت عزیز کن راهی بلدید؟؟چیکار کنم به نظرتون؟

حالا عزیز نباشی نمیشه؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره اگه معرفت داره خوبی کن در حقش ولی اگه نداره نکن...

البته من مادرشوهرم داشت معرفت ولی حالا ک دوماد دار شده و نوه دختری داره راحت منو گذاشت کنار و ددیشب کلی ناراحت شدم ....

در کل اگه برگردم ب اوایل ازدواج با خونواده شوهر صمیمی نمیشم...

هرکاری میخوای بکنی قبلش فکر کن.  فکر نکن که اگه کارهای خونش و... رو کنه عزیزمیشه! بلکه وظیفت م ...

اره منم میخواستم همینو بگم از اول هرجوری حرکت کنی تا آخر اونجوری روت حساب میکنن و تا آخر اونجوری باید باشی پس زیاد با کار کردن تو خونشون خودتو خسته نکن کلا میانه رو باش تو هر چیزی

ولی راهکار:

میری بیرون براشون یه هدیه کوچیک بگیر مثل روسری ،تولدشون شد کیک بگیر

کارای خونه رو میخوای کمک کنی بکن ولی حساب شده .

به هیچ وجه درد و دل و راز دار خوبی نیستن 

ن خبر ببر ن خبر بیار و کور میری کورم میای .

تعریف و تمجید میکنی ازشون مثلا ی کاری در حقت کردن چن بار تو جمع میگی و تشکر میکنی و هیچ وجه غیبت اون یکی عضو خونواده رو نمیکنی...

گل کردن سکوت میکنی و گوش میدی اگرم خواستی جواب بدی مستقیم نه 

و بین فامیلم جایی رفتین با اسم مامان جون و بهش احترام میزاری جلو فامیلش