2777
2789
عنوان

بزرگترین دوراهیه زندگیم!

638 بازدید | 27 پست

میخام کل شرایطمو بنویسم چون این تصمیمم خیلی مهمه و مسیر زندگیمو تا ته معلوم میکنه ازتون میخام اگر میتونید راهنماییم کنیدو خیلی ازتون ممنونم...

از وقتی بدنیا اومدم روم اسم دکتر گذاشتن همیشه پسوند اسمم دکتر بوده و همهٔ اقوام با این پسوند صدام میزدن و میزنن در تمام زندگیم ب هیچ شغل دیگه ای جدی فکر نکردم نمیدونم بخاطر اطرافیان بوده یا ی حس درونی ولی از بیمارستان و خونو جراحی و... خوشم میاد جوری ک صبا با خودم میگم کاش ۱۴ ساعت عمل قلب داشتم مثلا ب عنوان جراح ؛ یکی از بزرگترین ارزش های زندگیم این بوده بتونم ب دیگران کمک کنم بخاطر همین گفتم پزشکی میخام تو بهترین دانشگاه ایران درس بخونم ک از لحاظ علمی بالاتر باشم ک بتونم بهتر ب دیگران کمک کنم اما الان اذر رسیده و داره تموم میشه و منی ک درست و حسابی درس نخوندم و ب خودم مطمئن نیستم ب خودم شک دارم ب شدن یا نشدن ب تونستن یا نتونستن شاید نمیخام ب خودم سختی بدم شرایطشم ندارم بمونم پشت کنکور میدونم روزی هزاربار باید سرکوفت بخورم نمیدونم شاید بعدش اینجوری نباشه ولی مامانم میگه حق نداری بمونی پشت کنکور شاید اگه از الان با همین رنج پیش برم بتونم فرهنگیان بیارم درصد قبولیم خوبه بنظرم ولی از پزشکی ناامیدم فرهنگیانی ک بهش علاقه ندارم ولی مامانم همش بم میگه باید رشتتو میزدی انسانی میرفتی فرهنگیان/ درسم تا قبل مجازی شدنم با اینکه زیاد نمیخوندم همیشه خوب بود امشب مهم ترین دوراهیه زندگیمه نمیدونم چیکار کنم هدفمو بزارم فرهنگیانی ک دوسش ندارم ولی میتونم راحت تر بهش برسم و یا پزشکی ک ب خودم اعتماد ندارم و خودمو ی راحت طلب میدونم ک فقط حرف میزنه و پای عمل ک کیاد فرار میکنه البته این شخصیتم دارم ک میگم ی چیزیو میخام باید حتما بدستش بیارم ولی ب این پزشکیم شک دارم نمیدونم بخاطر دیگران بوده یا خودم! چیکار کنم!😔

حل میشه ۰۰:۰۰ امضا؛ خدا

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم دکتر بودن خیلی سخته عمل قلب عمل حطاسیه ۱۴ ساعت سر پا باشی یه لحظه سرت گیج بره ممکنه بقیه دکترا هل بشن و یه چیزی میشه حالا بیا درست کن اگه روحیه شو داری و دوست داری پزشکیو یعنی فقط به خاطر خودت برو دنبال علاقه ات

من جات باشم میرم دنبال علاقه ام چون اگر بری فرهنگیان تا اخر عمر حسرت پزشکی ب دلت میمونه 

امسال این چندماه رو سفت و سخت بخون اگر بازم اگر نشد، یه سال پشت کنکور بمون

واسه ارزوهات بجنگ 

سرکوفت رو تحمل کن(بعید میدونم وقتی تلاشت رو ببینن سرکوفت بزنن) 

فرهنگیانو چرا دوس نداری؟

خب هیجان زیادی نداره دلم هیجان میخواد درثاتی همیشه تو ذهنم اینجوری تصور میکردم ک دکترشم برم منطقه ۳ بتونم شده ی کار کوچولو برای کسایی کنم ک واقعا بهم نیاز دارن پزشکی تنها شغلیه ک حتی اگه قرار باشه مجانی انجامش بدم حاضرم این کارو کنم

به منم از بچگی میگفتن دکتر و من کلی حرص میخوردم،از هر چی که مربوط به پزشکی بود بدم میومد الانم بدم میاد از بیمارستان،خون ،آمپول،..عاشق معلمی بودم اونم معلم ریاضی ،از بچگی معلم بازی میکردم و رفتم رشته ریاضی،دانشگاه هم ریاضی خوندم ولی متاسفانه معلم نشدم،مطمئن باش خودت دوست داشتی که رفتی تجربی ،بخاطر حرف مامانت از علاقه ت نگذر،پر طاووس میخوای جور هندوستان هم بکش ،فرهنگیان هم بخونی خیلی خوبه بهترین شغل واسه خانمها معلمی از نظر من ،عید و تابستون و همه تعطیلات تعطیلن،ولی پزشکی اینجوری نیست،ولی مطمئن باش پشیمونی تا ابد تو دلت میمونه که چرا راحت جا زدی،تلاش نکردی ،بخاطر حرف مامانت که حتما امسال باید قبول بشی اهمیت نده ،به هدفت فکرکن ،تمام تلاشت رو بکن که افسوس نخوری 

خب هیجان زیادی نداره دلم هیجان میخواد درثاتی همیشه تو ذهنم اینجوری تصور میکردم ک دکترشم برم منطقه ۳ ...

اگه نیت کمکه تو منطقه سه، معلمی بسیار لازمتر هست گلم تو اون مناطق، خیلیم پویاست شغلش، من تو اون سن و سال اصلا گزینم نبود بااینکه رتبم عالی بود بهشتی درس خوندم اما الان پشیمونن، معلمی کاریه که زندگی و بچتم داری

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...