2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله سرطان سينه داشتم 

اگر علایم نداشتی چطور متوجه شدی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بيا تهران همه كاراتو امام خميني انجام بده  اين بهترين روشه  به تهران اشنايي؟ ميدوني كه ...

ن مدت کوتاهی خواهرم اونجا زندگی کرده 

هیچ آشنایم نداریم 

فقط میدونم با مترو میشه همه جا رفت و هزینه اش کمه 

گفتم بیام از جی پی اس استفاده میکنم و میرم مسافرخونه 

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇
بيا خونه من  خيلي جاها مثل مطب عمراني پور مترو نداره  و يه سري درد سراي خاصي هست

حتما باشما درارتباطم اخه خیلی تنهام 

تا حالا تو اقوام دوجه يك داشتين

ن سرطان سینه هیچکی

ولی دوتا از خواهرام فیبروادنوم خیلی ریز دارن ک دکتر و جراح قاطع گفتن فیبروادنومه چون کمتر یه سانته و رشد نمیکنه و کلا بیخیال شدن 

ولی پدر بزرگم سرطان پوست داشتهو دو جلسه شیمی میشه و دیگ ادامه نمیده ک بعد ۲۰ سال بخاطر نارسایی کلیه توی ۶۴ سالگی میمیره 

من جاهاي خاصي نمي رفتم همه جاهاي معمولي 

برای سونوگرافی چطور وقت بگیرم ؟ اگ نیاز بیوبسی باشه همونجا انجام میده؟

راستی یه سریا میگن نمونه برداری باعث تحریک بافتش و پخش شدن توده میشه درسته؟