2777
2789
نه يكسال نرفتم شهرمون  موهام ريخت نشون هيچ كس ندادم تو خونه تك و تنها  فقط حضرت زهرا رو ...

الهی دورت بگردم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
برای سونوگرافی چطور وقت بگیرم ؟ اگ نیاز بیوبسی باشه همونجا انجام میده؟ راستی یه سریا میگن نمونه برد ...

نه بيوپسي خطر نداره

از يه مركز سرچ كن وقت بگير 

دفترچه سلامت هم نداري ،يا روستايي

اينو پرسيدم كه بهتر راهنماييت كنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بيوپسي خطر نداره از يه مركز سرچ كن وقت بگير  دفترچه سلامت هم نداري ،يا روستايي اينو پرسيد ...

نه هیچ ندارم دفترچه سلامت داشتم خیلی وقت پیش و با ازدواج باطل شد 

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇
نه بيوپسي خطر نداره از يه مركز سرچ كن وقت بگير  دفترچه سلامت هم نداري ،يا روستايي اينو پرسيد ...

میخوام برم پیش نسرین احمدی نژاد ک معرفی کردین 

توی نظراتم خوب نوشته بودن 

بله به شدت همراه

خدا برای همدیگه حفظتون کنه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مركزش تو قلهكه  ولي سه چهار ماه بايد تو نوبت باشي ها من شهريور زنگ زدم اخر اذر وقت داد

چقد دیر اگر التماس کنم چی ؟ 

اينقدر نترس هيچي نيست من مطمينم الكي بزرگش كردي برا خودت 

من پارسال مامو دادم و مشکلی نداشتم. اما همه اش میگم مامو مثل سونو نیست، بخشی از بافت سینه، اون گوشه و کنارهای سینه، خب زیر دستگاه نمیره! نکنه توده‌ی کوچکی دیده نشه... هر دو سال باید مامو رو تکرار کنم؟

مادر و خاله ام سابقه سرطان ندارند.

اما عمه ام سرطان ریه داشته و دخترِ همون عمه‌ام، سرطان سینه.

نظرت در مورد من چیه؟

من پارسال مامو دادم و مشکلی نداشتم. اما همه اش میگم مامو مثل سونو نیست، بخشی از بافت سینه، اون گوشه ...

مامو از سونو دقیق تره ک