دلساجونییی مدیر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 عنوان خواهش میکنم ازتون هرکس میدونه راهنماییم کنه برای درد استخوان دنده چپ برم پیش چ دکتری ؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 5703 بازدید | 150 پست من توده توی پستان داشتم ک میگفتن فیبرو آدنومه خیلی ساله الان از صبحه دنده سمت چپم تیر میکشه و موقع لمس تیر میکشه و من همش فکر میکنم نکنه متاستاز زده ب استخون و اون توده ام توی سینه ام بدخیم بوده پیس چ دکتری برم چیکار باید کنم اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇 1401/09/23 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زامفليا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2847 یعنی خانوادتون متوجه نشدن؟ من همی الان ک مطمئن نیستم هی زنگ میزنم ب مامانم گریه میکنم اوناروهم اذیت ... نه يكسال نرفتم شهرمون موهام ريخت نشون هيچ كس ندادم تو خونه تك و تنها فقط حضرت زهرا رو صدا ميزدم ميگفتم بي كسم برام مادري كن و واقعا ميكرد
زامفليا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2847 نمونه برداری رو پیش کی انجام دادی؟ من جاي بد انجام دادم هول شدم شما برو پيش دكتر عمراني پور هون امام خميني يا مطبش تو زعفرانيه كه تا دو ماه وقت نميده اونجا
زامفليا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2847 یعنی اول برم پیش جراح پستان؟ برو برات سونو بنويسه تو شهرتون بيا تهران انجام بده و جوابشو ببر امام خميني نشون دكتر عمراني پور بده
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 نه يكسال نرفتم شهرمون موهام ريخت نشون هيچ كس ندادم تو خونه تك و تنها فقط حضرت زهرا رو ... خداروشکر ک خوب شدی تو لایق شفا بودی توروخدا برامنم دعا کن فک کن خواهرتم اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
زامفليا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2847 خداروشکر ک خوب شدی تو لایق شفا بودی توروخدا برامنم دعا کن فک کن خواهرتم از تو هيچي نيست خودت الكي داري حرص ميخوري تا حالا تو اقوام داشتين
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 من جاي بد انجام دادم هول شدم شما برو پيش دكتر عمراني پور هون امام خميني يا مطبش تو زعفرانيه ك ... یعنی الان وقت بگیرم برا دوماه دیگ؟ اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
زامفليا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2847 یعنی الان وقت بگیرم برا دوماه دیگ؟ اره تهران الكي نيست بايد با برنامه ريزي بياي راهت دوره با برنامه نياي كارات انجام نميشه من ده دي وقت دارم ميخوا برات نوبت بگيرم
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 اره تهران الكي نيست بايد با برنامه ريزي بياي راهت دوره با برنامه نياي كارات انجام نميشه من ده ... اره اگر برات زحمتی نیست عزیزم اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
زامفليا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2847 اره اگر برات زحمتی نیست عزیزم باشه ده دي ميرم برات نوبت بگيرم احتمالا اسفند نوبت بده شما قبلش بايد سونو تو يه مركز بدي جوابش رو بياري نشون بدي ولي بري بيمارستان امام خيلي زودتر كارت انجام ميشه مطب چون هفته اي دو روزه نوبت هاش ديره
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 اول توده رو حس كردم رفتم جراح پستان سونو نوشت جوابش اومد رفتم نمونه برداري بعد ... توی سونوی شما چی نوشته بود ک رفتید نمونه برداری؟ سایر توده چقد بود؟ دردناک نبود؟ زیربغلتون نگرفته بود؟ اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
زامفليا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2847 توی سونوی شما چی نوشته بود ک رفتید نمونه برداری؟ سایر توده چقد بود؟ دردناک نبود؟ زیربغلتون نگرفته بو ... نه اصلا درد نداشتم توده ٤ سانت يه چيزي اندازه گردو تو سينم حس كردم كه رفتم
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 باشه ده دي ميرم برات نوبت بگيرم احتمالا اسفند نوبت بده شما قبلش بايد سونو تو يه مركز بدي جواب ... اسفند خیلی دیره من میترسم سرطان باشه و تو بدنم پخش بشه همین حالا ک دنده و کتفم تیر میکشه خدا میدونه کارم گریه است 😭😭😭😭خدا رحم کن به کسی مریضی نده اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
زامفليا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2847 بيا تهران همه كاراتو امام خميني انجام بده اين بهترين روشه به تهران اشنايي؟ميدوني كه مسافت ها چقدر دوره؟من ساعت يك ظهر رفتم مطب عمراني پور ١و نيم شب نوبتم شد
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 نه اصلا درد نداشتم توده ٤ سانت يه چيزي اندازه گردو تو سينم حس كردم كه رفتم سونو گفت مشکوکه ب بدبخیمی ؟ نامنظم بود حدودش یا گرد؟ اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇