2789

بچه ها درسته میگن اگه کسی پشیمون باشه ولی (نتونه) حق کسی که بهش ظلم کرده جبران کنه خدا تو اخرت جوری می کنه طرف ببخشتش یا خودش حق طرف رو جبران کنه 

آخه جبران حق الناس قبل اخرت باید باشه نه اینکه چون پشیمونم و میخوام ولی نمی تونم احتمالا خدا کمکم کنه مثلا بیام غیبت یکی کنم بعد عذرخواهی کنم و طرف راضی نشه خب اون دنیا حقش رو ازم می گیره خدا که نمیاد وسط چون تواناییشو نداشتم نجاتم بده البته این نظر منه

میشه درموردش توضیح بدین وسواس گرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق الناس اگر باشه ولی هیچ جوره نتونی جبرانش کنی باید وصیت کنی اگر ورثه هم نتونستن خدا در قیامت حتما جبران می‌کنه چون تو در جبران کوتاهی نکردی .تا حد توانت جبران کردی دیگه.دعای روز دوشنبه رو باید زیاد بخونی و از خدا بخوای دل کسانی که بهشون ظلم کردی رو ازت راضی و نرم کنه

حق الناس باید جبران بشه حتما

خدا از حق خودش میگذره ولی بنده اش نه!!!

اگه غیبت کردی و می ترسی به طرف بگی و بدتر بشه یعنی ایجاد مفسده کنه نباید بهش بگی میتونی براش دعا کنی،بجاش صدقه بدی و....

ولی حتما برای جواب بهتر با شماره ۰۹۶۴۰ تماس بگیر

این شماره پاسخگوی احکام،اخلاق،تاریخ،قرآن و... هستن

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹

یه کار خوب کن به نام اون بشه.ثوابش بره رو تعمال اون.چون مطمئنا اگه بهش بگی فلان جا غیبتت کردم خیلی دلخور میشه و امکان داره دیگه باهات مثه قبل نشه.به جای اون کارای خوب بکن.دست فقیری بگیر.خیراتی بکن.من اینو از یکی از اساتیدم شنیدم .یبار غیبت دوستمو کردم و همون شد اولین بار و اخرین بارم که دیگه غیبت کسی نکنم.

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.