2777
2789
عنوان

آیا کوتاهی قد مرد قابل چشم‌پوشیه؟

407 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من با آقایی آشنا شدم که قدش ۱۶۵ هست. خودم ۱۶۳ هستم ولی برای مهمونی پاشنه بلند میپوشم.

پسر خوبیه اما بخاطر قدش مرددم. حتی میگه اگه خواستی بریم خارج من حمایتت میکنم. منطقیه و به حرفام خوب گوش میده. ولی فعلا قدش باعث شده که به دلم نشینه. نظرتون چیه؟آیا بعدا این کوتاهی قد قابل چشم‌پوشیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر عزیزم و اینکه اتفاقا بیشتر به چشمت میخوره 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

ازتو که کوتاهتر نیست. من دایی کوتاه و زن دایی خیلی بلنده. وقتی باهم راه میرن تناسب ندارن خیلی کم باهم میرن بیرون.زن دایی م ۱۷۴ و کفش پاشنه بلند میپوشه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
فعلا نتونستم کنار بیام. حتی فیلم up for love  رو که با همین موضوعه دیدم ولی مشکلاتشون برام دردآ ...

پس هر چی زودتر کات کن بیشتر از این نه خودت اذیت کن نه اونو چون به نظرم ازدواجم کنی باهاش بدتر میشه که بهتر نمیشه

من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران میکند….       میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی 😘