2777
2789
عنوان

خاهرانه راهنماییم کنین تو شرایط خیلییی سختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 95 پست
نامزد منم دقیقن بلد نیس بهم محبت کنه برام وقد بزاره شاید بگید بلد نیس ولی خیلیم احساسلتیه بمن میرسه ...

آره دقیقا اونم سنتی بود ب سنوسال نیست که ب عقلو شعوره ب ترزه فکره بعضیا پیشه خانوادشون روشون نمیشه 

وخدای که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد منم دقیقن بلد نیس بهم محبت کنه برام وقد بزاره شاید بگید بلد نیس ولی خیلیم احساسلتیه بمن میرسه ...

خو کارت راحت تره که دختر، من دیدم دختر خانم با ناز و لوندیش یه مرد بداخلاق خشک رو نرم کرده، خودتو دست کم نگیر، بالاخره نامزد توهم سنگ نیست، از یه چیزایی خوشش میاد، با نرمش و دلبری باهاش حرف بزن باهاش رفیق باش، ببین من نمیکنم همسرت بی نقصی و یا چی، کلا در مورد ایشون نظری نمیدم، ولی قطعا یه جاهایی خودت تند رفتی که اون یه کم سرد شده، ببین چیه اون جاها ؟ باید پیداش کنی و ترمیمش کنی با رفتار درست

خو کارت راحت تره که دختر، من دیدم دختر خانم با ناز و لوندیش یه مرد بداخلاق خشک رو نرم کرده، خودتو دس ...

ببین من عصبی میشم باید خودمو خالی کنم فوش میدم بعدشم تا چن روز دلم نمیخاد ببینمش اونم سرد شده از اون موقع

تا من نگم اعتراض نکنم ینی ده روزم ازم بیخبره بیتفاوت بیخیال

خو همین اعتراضات سردارش میکنه، تو باید جذبش کنی، کاری کنی خودش زنگ بزنه، نه اینکه هر سری زنگ میزنی اول یه ساعت گلایه کنی بعد، این که بدترشم میکنه

ببین من عصبی میشم باید خودمو خالی کنم فوش میدم بعدشم تا چن روز دلم نمیخاد ببینمش اونم سرد شده از اون ...

نه نه نه نه اصلا نباید این کارو کنی، عصبی بودن و فوش دادن مادرت رو هم ازت گریزون می‌کنه چه برسه به یک پسر جووون که همه امید و پناهش کسیه که دوسش داره، باید بتونی خودتو کنترل کنی، باید شخصیت رو آروم کنی

این سری زنگ زد، گلایه اصلا نکن، اصلا، با روی خوووش جوابشو بده، بهش بگو که دلت تنگش شده، حالشو بپرس, براش یه کم شیطونی کن،قلبا فراموش کن که بینتون کدورتی بوده، قربون صدقه اش برووو، آخرشم یه قرار بزار یه جایی همو ببینین، یه بیرونی جایی 

نمی‌دونم سر چی قهر کرده ولی اگه کوچولو مقصره ببخشش و خودت بهش زنگ بزن و از دلش در بیار، یه دفه تو پا پیش بزار چیزی نمیشه گلم، زندگی یه بازی که بعضی وقت ها باید سخت گیر نباشی