2777
2789
عنوان

اجازه‌بدم‌بهش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 35 پست

چه جالب،من دخترم هفده سالشه دوست داره تو موهاش چندتا تیکه رنگ آبی در بیاره من برای فردا صبح وقت گرفتم ببرمش آرایشگاه اونجا دیدم با الیاف هر رنگی بخوای رو موهات کار میکنن دوماه هم موندگاری داره،تازه بعضی ها لابه لاش یه زیور آلاتی هم میزارن خیلی خوشگله موهاشم آسیب نمیبینه بعد از دوماه هم باز میکنی میتونی همه رنگی هم بزاری دستت بازه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

زود نیس ؟

دخترت تو رشد اگر از الان مو رو رنگ کنه موهاش خراب میشه 

حتی همون ناخن کاشتنم تو رشد براش مضر تازه من خودم ژلیش انجام دادم ناخنم نابود شد نازک شده بود...

بگو پول ناخن و موهات بهت میدم ببرش شهربازی 

مانتو و شومیز و کلاسای موسیقی یا هرچی دوست داره 😍

ماسک صورت و مو....

بافت مو و...

واسه این چیزا وقت زیاد حداقل بزار بالای ۱۸سال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اجازه ندی مادر محترم ؟

با رنگ کردن موهاش مگه چه اتفاقی می افته جز اینکه خوشحال میشه و اعتماد به نفس اش تقویت میشه 

اجااااازه بده خواهشااا 

تازه اونم صورتی که کاملا مناسب سنشه 

الان من ۲۱ سالمه ولی اصلا دلم نمیخواد حالا حالا ها ازدواج کنم ولی دوست دارم موهامو هایلایت کنم اونوقت قیافه مامانم رو ببینی وقتی اینو میگم 😐

من نمیدونم شوووووهر کردن چه ربطی به میکاپ و رنگ مو و ... داره 

افکار پوسیده قدیمی رو ول کن بزار در مورد ظاهرش خودش تصمیم بگیره که فردا پس فردا عقده رنگ مو و میکاپ و ناخن و ... رو دلش بمونه

کله‌شقهه

خاصیت نوجوونی ..سخت نگیر ...حالا که باهاش رفیقی اجازه دادی ناخن بکاره و سبک پوشش خودشو داره ،سعی کن دوست بمونی باهاش تا همه چی و بهت بگه ...دل نوجوون پاکه ،افکار پلید نداره که مثلا اگه اجازه بدی پرو میشه یا باجگیر میشه یا ..... نگران هم نباش از خواسته هاش ،طبیعیه ...یه رنگ چیزی نیس 

خودتو دوس داشته باش ❣تا بتونی دیگران رو هم دوس داشته باشی 🤗
زود نیس ؟ دخترت تو رشد اگر از الان مو رو رنگ کنه موهاش خراب میشه  حتی همون ناخن کاشتنم تو رشد ...

اصلااینارودوست‌نداره

مانتوکه‌نمیپوشه

پشت هر اکانت مجازی یه قلب واقعیه:)