2777
2789
عنوان

اجازه‌بدم‌بهش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 35 پست

بزار بکنه بابا   باهاش دوست باش  فردا شوهر میکنه شوهره نمیزاره کاری کنه عین منه بدبخت   شوهرم نمیزاره ارایش کنم  ولی خونه بابام  راحت بودم حداقل الان خیلی حسرت نمیخورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم نوجوونه

بنظرم اجازه ندید،کم‌کم خواستشون بیشتر میشه،

من اجازه‌ی اینکارا نمیدم،در عوض تو عروسیا،از لباس،و شینیون وآرایش،آزاده

حتی خودم میبرمش،نمیذارم عقده بشه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

دخترمنم نوجوونه بنظرم اجازه ندید،کم‌کم خواستشون بیشتر میشه، من اجازه‌ی اینکارا نمیدم،در عوض تو ...

نظرا‌فرق‌داره😉

پشت هر اکانت مجازی یه قلب واقعیه:)
اره باور کن تو همین سنش همین رنگ مو شادش میکن چندساله دگ ممکن براش مهم نباشه خیلی چیزا دوسال پیش برا ...

راست میگی ...همه چی توی اون زمان که دلت میخواد میچسبه ..من ۱۸ سالگی دوس داشتم ابرو بردارم خانواده نزاشت گفت زشته ،ولی توی اون سن دوس داشتم تغییر کنم ،بین دوستام شبیه شون بشم ..نشد ...یا لاک مشکی ..... 

خودتو دوس داشته باش ❣تا بتونی دیگران رو هم دوس داشته باشی 🤗

من میگم اگه اجازه بدی خودش پشیمون میشه، ولی اگه اجازه ندی بیشتر روش زوم میکنه و اعصاب خودشو شمارو بهم میریزه، خیلی ریلکس بگو باشه برو رنگ کن، احتمالا خودش دیگه نخواد رنگ کنه

کله‌شقهه

توی این سن نوجوان ها عاشق جنگیدن با مخالفت هستند

اجازه بدی جذابیت این مسئله رو از بین میبری و از طرفی پیش دوستاش خیلی حس باحالی میکنه

ولی ازش درخواست هایی کن در ازای اجازه

مثلا دو هفته ظرف بشوره یا هر چیزی از این قبیل

بذار بدونه باید برای هر درخواست بهایی بده

بیکاز حق با شماست