2777
2789
عنوان

ورودی های ارشد چه کراشن

196 بازدید | 34 پست

من واقعا امروز واسه خودم متاسف شدم که رو یه نفرشون که از قضا آقای بسیار جنتلمن با چشمای آبی/یخی، زاویه فک نچرال.. قد بلند...قیافه مردونه و پخته و خلاصه کسی بود که همه ی خوشگلیها و جذابیت ها رو با هم داشت کراش زدم :)))

تقریبا شبیه هنری کویل بازیگر هالیوود بود😆

من از همه آدمای این دانشکده متنفر بودم و هستم تا امروز که ایشون رو دیدم

برای اولین بار یه نفر تو این دانشکده فکر منو کل امروز به خودش مشغول کرد😂

البته باید زودتر فکرشو بندازم از کله ام بیرون چون کل اون تایمی که دیدمش کنار یه دختره نشسته بود و داشتن باهم گپ میزدن و میخندیدن بجز یه لحظه که از کلاس رفت بیرون و دوباره برگشت پیش دختره😂

پ ن ۱: اون لحظه ای که باهاش چشم تو چشم شدم هیچ وقت یادم نمیره 

پ ن ۲: برام دعا کنید و انرژی بفرستید زودتر از فکرم بندازمش بیرون وگرنه بیچاره میشم

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احیانا اسمش آرشام تهرانی نبوده که با لندکروزش اومده ،جلو پات ترمز کرد و وقتی پیاده شد تووگفتی او مای گادد و کل‌کل کردید و دیدید تو یه کلاسی و ولاغیر

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

امیدوارم بین پسره ودختره چیزخاصی نباشه وبه طرف توجذب بشه

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

چ رشته ای

البته اونو نمیدونم رشته اش چیه ولی به تیپش می‌خورد حقوق یا علوم قضایی باشه

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

احیانا اسمش آرشام تهرانی نبوده که با لندکروزش اومده ،جلو پات ترمز کرد و وقتی پیاده شد تووگفتی او مای ...

نه متاسفانه ما از این شانسا نداریم 

همینم که امروز دیدم شانسی بود

نه هیچکس هنری کویل نمیشه

اون که آرهههه ولی اینم چیز خوبی بود