2777
2789

زندگیم داره خراب میشه دارم ابروی کل خانوادمو میبرن بابام سکته زدددد‌ کاش بمیرم کاش خبر مرگم بیاد توروهرکسی میپرسین برام دعا کنید 😭

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم صلوات حمد ميخونم الان واست

تاپيك اخرمو حتما بخون واسه حاجات بسيار مهم هست خيليا حاجت گرفتن تاحالا

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

این کل صورته البته اینجا موهای صورتمو نزدم حدود ۲. ۳ ماه پیش گرفته‌ بودم   

اینم ی قسمت ديگه واضح تر

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اینم قسمت ديگه

ببین تا جایی که میتونی نزار نور مستقیم خورشید به صورتت بخوره شباموقع خواب گلاب طبیعی به صورتت اسپری کن و به مدت سه ماه شربت  سوپر کلاژن به صورتت بزن 

کک و مک هات از نوع تیره نیستن ولی هرچی بیشتر آفتاب بخوره تیره میشه پس آفتاب و نور خورشید خیلی مهمه فقط دوری کن 

ی چند تاشم دیدم کک و مک نیست خاله اینارو برو خیلی راحت لیزر کن قیمتشم خیلی نیست فک کنم الان حدود پنجاه هزار تومنه

که تو زیبایی صورتت خیلی تاثیر داره 

بزار منم الان عکس پوست صورتمو میزارم 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
ببین تا جایی که میتونی نزار نور مستقیم خورشید به صورتت بخوره شباموقع خواب گلاب طبیعی به صورتت اسپری ...

ممنون عزیزم اخه میگن گلاب موهارو سفید میکنه 

و اینکه اون سوپر کلان رو از کجا تهیه کنم ؟ و قیمتش؟

لاشه بزار عزیزم ببینم پوستتو 

راستی تو کک ومک هات از من بیشتر بود یا کمتر 

واقعا خوش بحالت :))))

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

حتمن حتمن خالاتو وردار صورتم میشه مثل اینه 

فعلا نمیتونم درس و کنکوررو اینا دارم 🥲

ممنون عزیزم اخه میگن گلاب موهارو سفید میکنه  و اینکه اون سوپر کلان رو از کجا تهیه کنم ؟ و قیمت ...

ببین برامن تقریبا دوازده تا کک بود اما درشت تر نسبت به تو 

رو صورتم قشنگ معلوم میشد 

ببین برامن تقریبا دوازده تا کک بود اما درشت تر نسبت به تو  رو صورتم قشنگ معلوم میشد

خب چیکار کردی فقط با دعا؟🥲