2777
2789
عنوان

میشه بیایین تایپیکم لطفن تازه واردم🥺♥

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 19 پست

تایپیک زدنم که زدی اشتراک گزاری و لایک و گزارش از همه مهم تر برای زیراب زنی بچه های بد به نی نی یار ها هست قوانین سایتم که اولش که ثبت کاربری میشی انشالله خوندی....دیگه چیزی نمیمونه الا بد گویی خواهر شور و مادر شوهر و جاری و هر کیکه ازش بدت بیاد....

بسم الله سفره معطل نمونه عشقم.😅😅😅😅😅😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با علامت قلب میشه لایک کرد. 

با علمت فلش به سمت چپ ریپلای

کاربریتو مگه قراره گم کنی دفعه بعد بیای نی نی سایت همینه دیگه هست. 

تاپیکم که بلدی بزنی

اگه خواستی تاپیکاتو حذف کنی، اون بالای بالا یه عکس پروفایل هست اونو بزن بعد بزن رو نی نی سایت من. بعد بزو توی پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم بعد اونجا هرتاپیکی که میخوای پاک کنی رو فشار بده روش بزن روی Copy link address بعد بیا بیرون، 

برو توی همین (میشه گفت لینک) زیر :

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2

توی تاپیک هایی که ایجاد کرده فقط یه تاپیک هست اونو بزن. اونجا پِیست کن لینکی که کپی کردیو(همونی که بهتدگفتم بری توی تاپیکای خودت کپی کنی) 

بعد ساعت کار دارن، روزای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 فکر کنم، شایدم زودتر، تا 4 ظهر. که البته تایم ناهار و نماز میبندن. حالا توضیحاتشو خودش نوشته. 

سوالی داری بپرس 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
چجوری سری بعدی بیام میترسم برم بعد کاربریمو سری بعد پیدا نکنم

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣گم نمیشه نترس اون گوشه سمت بالا چپ اگه از حساب کاربری هم خارج شدی رمزت و شماره سیمکارت بزن دوباره بالا میای