2777
2789
عنوان

خانومای کیک پز

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 32 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه فقط واس تولد بچهامو درس میکنم فرداتولد دخترمه کیکشو دارم اماده میکنم  الان دارم شکلات اب م ...

تولدش مبارک انشالله زیر سلیه سبزتون خوش ب ثمر بسینه

منم امسال خواستم برلی پسرم درست کنم همه چیزشو گرفتم ولی هنوز فرصت نشده هفته دیگه قطعی باید درست کنم 

تولدش مبارک انشالله زیر سلیه سبزتون خوش ب ثمر بسینه منم امسال خواستم برلی پسرم درست کنم همه چیزشو گ ...

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت💖💖💖🥰💋🌹

حتما درست کن خیلی خوبه درسته دردسرداره ولی ارزشوداره 

تولدگل پسرتونم پیشاپیش مبارک زیرسایه قران بزرگ شه

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت💖💖💖🥰💋🌹 حتما درست کن خیلی خوبه درسته دردسرداره ولی ارزشوداره  ...

زنده باشین

متاسفانه دو هفته ای گدشته 

همه جیزشو گرفتم فقط برچسپ پاندا انتخاب کردم پیدا نمیکنم باید بدم چاپ رنگی فرصت نشده تا حالا چون یکم راهش دوره برام

زنده باشین متاسفانه دو هفته ای گدشته  همه جیزشو گرفتم فقط برچسپ پاندا انتخاب کردم پیدا نمیکنم ...

پس مث من کردی منم تولد پسرم مهر بود اخرای ابان کیک درس کردم بردم مهدش فرصت نمیشد 

اخرسرم برچسب سگاای نگهبان انتخاب کرده بود پیدانکردم رفتم از برچسبتی دفتر هستش از اونا خریدم زدم ب کیکش هیچکار نشد همه میگفتن اصلا متوجه نشدیم ک برچسب دفتره😊😊😂😂

پس مث من کردی منم تولد پسرم مهر بود اخرای ابان کیک درس کردم بردم مهدش فرصت نمیشد  اخرسرم برچسب ...

خدا حفطش کنه پسر گلتو 

منم حابحایی و ... داشتم  و ب حز اون بر چسپ پیدا نمیشه

منم در ب در دنبال پو هستم

رفتم لوازم التحریر هم پو نداشت

حتی گفتم کاغذ کادو هم  باشه خوبه اونم پیدا نشد

باید بدم چاپ رنگی ک نزدیک خونمونه ۸ شب بازه تا ۱۰  ک تایم خوبی نیست