2777
2789
عنوان

دکتراهم میان نی نی سایت یا فقط ماخانه دارها میایم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 64 پست
من تو تاپیک دعا نوشتم این چیزا خرافات کسی رو قبول ندارم شما هم گفتی برا پسرم چشم نظر میخواستم بگیرم ...

قصد بدی نداشتم معذرت میخوام عزیزم لغو دوستی بخاطر اینه ک از فضای مجازی میترسم باکسی دوست بشم از بس ک همه چیش دورغه واقعا قصد بی احترامی نداشتم 

درمورد دعا و چشم نظر من حدود ی ساله میخوام واسه پسرم بنویسم ولی شوهرم اجازه نمیده 

همین چند روز پیشم دخترخالم گفت ک این چیزا عداقب داره چه میدونم موکل میاد سراغ ادم و ازین حرفها 

حقیقتش من خیلی ترسیدم اصولا آدم ترسویی هم هستم 

باور میکنی دیشب ک اون تاپیکو خوندم نصفه شب صدبار بیدار شدم و از ترس صدبار سوره ناس و فلق خوندم بخدا قسم تا صبح داشتم از ترس میلرزیدم 

اصللا اصلا قصد بی احترامی نداشتم بخدا توی اکانتم یه دعوت ب دوستی ندارم فقط مختص ب شما نیست 

بازم اگه ناراحت شدین معذرت میخوام معذرت میخوام 

قصد بی احترامی یا در رفتن نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو تاپیک دعا نوشتم این چیزا خرافات کسی رو قبول ندارم شما هم گفتی برا پسرم چشم نظر میخواستم بگیرم ...

منم برا فروش خونم خودم تو برگه قران از اینترنت برداشتم نوشتم گذاشتم تو خونه مشتری اومد راس میگین ادمای اینجا رو زیاد جدی نگیر وقت نزار الانم کلی بهت بدو بیراه میگه .

منم برا فروش خونم خودم تو برگه قران از اینترنت برداشتم نوشتم گذاشتم تو خونه مشتری اومد راس میگین ادم ...

قصد بی احترامی ب کسی رو ندارم 

آدم علافی هم نیستم 

من چندساله خواننده خاموش این سایت هستم و آدم علاف و حرافی هم نیستم واسه سرکار گذاشتن کسی 

حلال  کن    

این چه حرفیه مگه بهم بدی کردی بیخیال همین جوری گفتم من زیاد اهل جنگ نیستم عزیزم .هرجا هستی موفق باشی پسر گلتم سالم سرحال باشه 😍😍

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
این چه حرفیه مگه بهم بدی کردی بیخیال همین جوری گفتم من زیاد اهل جنگ نیستم عزیزم .هرجا هستی موفق باشی ...

فداتت بشم الهی 

بازم ناراحت نباش بخدا من خودم خیلی اعتقاد دارم ب دعا و اینا ولی شوهرم نمیذاره 

این چه حرفیه مگه بهم بدی کردی بیخیال همین جوری گفتم من زیاد اهل جنگ نیستم عزیزم .هرجا هستی موفق باشی ...

شما اولین کسی هستی بهم درخواست دوستی دادین واسه همین خیلی ترسیدم 

شوهرم خیلی حساسه 

ولی دوس دارم اینبار شما درخواست منو قبول کنین 

ک کاربری شمارو داشته باشم اگه دوست داشتین 

مرسی .