2777
2789
عنوان

۳۴ هفته و پنج روز هستم فشارم ۱۴ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 31 پست
زایمانتون چندمه

قرار بود ۱۹ دی باشه

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
البته اینم بگم بچم هیچ مشکلی نداشت و سالم بود شکره خدا فقط وزنش کم بود همین که اونم جبران شد تو شیرد ...

خداروشکر همین که سالم باشه کافیه وگرنه وزن و این چیزا حل میشه فقط سالم باشه هیچی نمی خوام

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه بچه جاریم28 هفته موند فقط باید خدا بخواد بچه منم35 هفته دنیا اومد ده روز دستگاه موند

خدا خیرت بده عزیزم با حرفتون آرامش گرفتم 😍

شکمم سفت سفت میشه بالای شکمم و زیر دلم تیر می کشه  باسن و لگنم هم خیلی درد می کنه

چه خوب که زود پیگیر شدی بچه الانم کامله اصلا نگران نباش عزیزم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

طبیعی زده پنجم بهمن پس شما اگر اشتباه نکنم هفتتون بیشتره 

برای من طبیعی ۳۰ دی میشد سزارین ۱۹ دی 

راست میگید؟ بچه چند کیلو بود؟ مشکل ریه پیدا نکرد؟ من آمپول ریه نزدم خیلی می ترسم

ن عزیزم منم یهو زایمان کردم امپول ریه نزدم 

ب خود بچه زدن هیچ مشکلی هم نداشت 

الانم ۵سالشه موقع دنیا امدن ۲کیلو بود اما الان از هم سن و سالای خودش درشت تره❤

آیفون تصویری هستم با اجازتون
چه خوب که زود پیگیر شدی بچه الانم کامله اصلا نگران عزیزم 

خدا کنه عزیزم 🌺

خدا خیرت بده عزیزم با حرفتون آرامش گرفتم 😍

بچه بالای34 هفته صد در صد سالم و کامله

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته
ن عزیزم منم یهو زایمان کردم امپول ریه نزدم  ب خود بچه زدن هیچ مشکلی هم نداشت  الانم ۵سال ...

خداروشکر عزیزم خدا حفظش کنه کاش برای منم بچه کامل شده باشه 

بچه بالای34 هفته صد در صد سالم و کامله

خیر از جوونیت ببینی قلبم آروم گرفت 😍😍