2777
2789
عنوان

کیست مویی دارم...

199 بازدید | 27 پست

بعد دکتر گفت هروقت از نظر روحی اماده بودی بیا تا عمل کنیم و تا دوماهم دستت بندع

حالا من نزدیک عیدع میخام خونه تکونی کنم

کلاس زبان فشرده میرم وهمش پشت سر همه

و کلی کلاس های اموزشی دیگه هم میرم

چون سنم داره میره بالا میخام زودتر یاد بگیرم تموم شه بره

الان وقت نمیکنم عمل کنم تازه تا دوماه دستم بندع

مامانم زنگ زده داد پ بیداد ک باید عمل کنی اعصابمو خورد کرده😔😔

دین من انسانیت است

منم دارم ولی عمل نکردم

پسرم کوچیکه 

پشتته کیست؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

وایییی خیلی بده منم داشتم اصن سر کیست مویی تو نی‌نی سایت ثبت نام کردم🥲😂

بچها نخندینا🖤💔بیشترین مردمی که این روزها رنج میبرند مردمی هستند که درست تربیت شدند🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم ولی کلاسام ک تموم شد میرم عمل میکنم

خب اون بزرگتر میشه و ممکنه دیگه نتونن بخیه بزنن و به فنا میری که😐

بچها نخندینا🖤💔بیشترین مردمی که این روزها رنج میبرند مردمی هستند که درست تربیت شدند🙃
اره

دکتر بمن گفت عملت کنم زخمچ بخیه نمیزنم همونطوری میمونه تا گوشت بگیره برا همین ترسیدم

اخرین بار عید سال آبسه کرد

عفونت شدید گرفت

خیلی مزخرفه اگه شرایطشو داری زودتر خودتو خلاص کن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خب چند ماهه دیگه تموم میشه قرار نیست ک چندین سال باشه

در هر صورت کیست مویی رشد میکنه وقتتم زیاد نمیگیره ببین من خوردم کلا ۳ هفته استراحت کردم ولی شنیدم بعضیا حتی ۲هفته ای اوکی شدن

هرچی زودتر عمل کنی بهتره چون هی بزرگتر میشه و عمیقتر میشه و جاش بدتر خوب میشه 

برو یه جا که بخیه بزنه دکترش 

آخه هم روباز میذارن هم بخیه بستگی به دکترت داره 

هیچ فرقی هم نداره من یه دونه خواهرزاده هام رو باز بود یکی بخیه خورد هیچ فرقی ندارن بعد چندسال 

سلامتی خودت رو به خاطر خونه تکونی پشت گوش ننداز خونه تکونی رو بعد عید هم میشه انجام داد

تازه کووو تا عید 

اره میدونم ولی کلاسام ک تموم شد میرم عمل میکنم

والا عمل نمیخواد،خواهر من داشت شدید رفتیم دکتر یه پماد داد سریع خوب شد دیگه هم نزد ازین بالشتک گردا هم بزار زیرت برو داروخانه بگو پماد میخوام برا کیست مویی فک کنم میدت اسم پماده رو یادم نیس