2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا هستن ادمای اینجوری عقب افتاده دیدم حتی دستمالم نشون میدن حتی دیدم پشت در منتظر میمونن😔

🤢🤢 اونا دیگه تو عهد قجر گیر کردن 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

سیسمونی از همه بدتره فک کن بچه رو مال پدر و خانواده پدری میدونن بعد خانواده دختر باید همه چیزشو بخ ...

اره بچه مال یکی دیگس خانواده دختر باید سیسمونی بگیرن و ببرن 

اینکه تو عقد عروسی ی عالمه خرید بیخود میکنن برا عروس میبرن ک بعدم هیچ استفاده ای نداره و سلیقه عروس نیس!اینکه هرمراسمی میشه ی عالمه خوردنی میبرن ک بیشترش دستمالی و اصراف میشه.مراسم عقد و عروسی و جهیزیه هی خانواده ها میگن این وظیفه توعه اون وظیفه توعه و مهمتر از همه سیسمونی ک دیگه نوبرهههه

سیسمونی از همه بدتره فک کن بچه رو مال پدر و خانواده پدری میدونن بعد خانواده دختر باید همه چیزشو بخ ...

لایک بخدا، اگه مال خانواده پدریه خودشونم بخرن خبببب

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
زندگی خصوصی و رابطه بقیه به مردم چه ؟ منم پارسال رفته بودم دکتر زنان مادرشوهر و خواهر شوهر عروس شون ...

به نظر من هر کدوم از ما به اندازه توانمون وظیفه داریم زیر بار توهین و ظلم و همچنین رسم های غلط نریم ، مگر اینکه موارد خاصی باشه و واقعا نتونیم از عهده شون بربیاییم. 

زندگی خصوصی و رابطه بقیه به مردم چه ؟ منم پارسال رفته بودم دکتر زنان مادرشوهر و خواهر شوهر عروس شون ...

واقعا همینو بگو آدم حالش بد میشه اصلا شاید یکی دوران عقدش طولانی بشه مرد نتونه صبر کنه باید بره به خونواده اعلام کنه؟ زندایی من 7 سال عقد بود روز عروسیش 5 ماهه حامله بود ب خدا یه نفرم نه پشت سر نه جلو رو حرف نزد حتی مامانم و خاله هام یا مادربزرگم ک خواهر شوهر و مادر شوهرن گفتن به ما چه زنش بوده دلش خواسته 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤