2777
2789

از آداب و رسم های اصیل خوشم می یاد 

عید دیدنی 

قاشق زنی 

چهارشنبه سوری 

حنابندون 

حمام عروس و داماد

پاگشا 

اما از رسم هایی که به صورت افراطی زیاد شده نه 

جهاز دیدن 

سیسمونی 

دستمال بکارت 

خرید عروس و داماد 

کادو دادن و عیدی دادن و پس گرفتن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب یلدا عید که خیلی خوبه اگه تجملات الکی نباشه 

کلا من دور همی خوشم نمیاد این رسما مجبور میکنن بری

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

هفته ای یکبار میریم خونه بابام عذابه برام

دوست دارم خونه خودم باشم فقط

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
اینکه خواستگاری فامیلارو دعوت کنی واونم فامیلای فضول 

وای ما این رسمو نداریم. همین مونده فامیلایی که همه‌ش سرشون تو باسن ماست بیان تو مراسم خواستگاری.

فردا که بهار آید، آزاد و رها هستیم 🍃

اینکه گوسفند قربونی کنی تو عروسی و مراسمای مختلف 😕بعضیا تو سایت با پز میگن از نامزدی تا عروسی چن تا گوسفند برامون قربونی کردن 😐😾

ان شاء الله برای عروسیم این رسمو اجرا نمیکنم هرکیم هرچی میخواد بگه 

ترجیح میدم جشنم با خون و خونریزی نباشه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
منم ازینایی ک گفتی متنفرم و ی رسم دیگه که بعضیا الانم دارن شب ضفاف😐ضفاف میگن دیگه بهش نه؟

شب زفاف عزیزم درست گفتی ولی املایی اشتباه بود اون ک از بد گذرونده افتضاحه توهین به دختر محسوب میشه یکی نیست بهشون بگه شماها که به دختری ک قراره عروستون بشه اعتماد ندارین پس بیجا میکنین ب فکر داماد کردن شازدتون میوفتین  یه هفته پیش رفته بودم دکتر زنان یه خانمه تقریبا 65، 70 ساله اومده بود میگفت واسه گواهی سلامت عروسش اومده انقدر عصبی شدم ولی هیچی نگفتم 

فکر میکردم این یکی دیگه از بین رفته باشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

شب زفاف عزیزم درست گفتی ولی املایی اشتباه بود اون ک از بد گذرونده افتضاحه توهین به دختر محسوب میشه ی ...

نه بابا هستن ادمای اینجوری عقب افتاده دیدم حتی دستمالم نشون میدن حتی دیدم پشت در منتظر میمونن😔

شب زفاف عزیزم درست گفتی ولی املایی اشتباه بود اون ک از بد گذرونده افتضاحه توهین به دختر محسوب میشه ی ...

زندگی خصوصی و رابطه بقیه به مردم چه ؟

منم پارسال رفته بودم دکتر زنان مادرشوهر و خواهر شوهر عروس شون رو اوردن بودن واسه معاینه این خیلی بده یه جور توهینه و ادم حس بدی پیدا میکنه