2777
2789

میخوام به اکسم میام بدم پسر خوب و همچی تموم بود ما حدود سه ماه با هم مجازی بودیم یکساعت هم بیشتر فاصله نداشتیم

اما من شب تولدم چون برام کاری نکرد یا حرکتی نزد یا حتی تو این ۳ ماه یبارم نیومد دیدنم کات کردم خودم...

چون حس میکردم دوسم نداره یا حیاط خلوتشم حتی شب تولدمم اصلا حرف از دیدار نزد یا حتی در حد ی شاخه گلم خشحالم نکرد

رفیقام امروز میگفتن تو بچگانه فکر کردی پسره تو مرحله آشنایی بوده و اصلا همچین وظیفه ای نداشته یا نمدونسته یا هرچی...

حس میکنم خیلی بی تجربه و بچم نمتونم فرق دوست داشتن یا نداشتن رو بفهمم... دوس دارم تو جایگاهی ک هستم دیده بشم و برام ارزش قائل بشن اما نمدونم چطور رفتار کنم

الانم واقعا دلم گرفته هرچی خدارو صدا میزنم نمیفهمه پشیمونم خیلی پشیمونم...

خیلی بهم گفتن کارت درست بوده اما نمدونم چکار کنم

شما بودید چیکار میکردی جای من؟

پیام بدم یا پیام ندم و صبر کنم اگه قسمتم باشه برمیگرده خودش...

میگفت خیلی دوسم داره و تو نبودم خیلی اذیت میشده

نظراتتونو با دلیل بهم بگید ✨

چند سالته ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۸

بی خیال .‌اصلا همچین کاری نکن .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تو دیوونه ای برو بابا بشین درست بخونم به فکر آینده باش اصن دوش پسرت چی داره از نظر مالی؟ اگ قسمتم باشه برمیگرده دیوونه ای عامووو برو برا خودت یه چیزی شو مرد حسابی در خونت بزنه 

دلیلتو بهم میگی

به فکر استقلال شخصیتی و مالی خودت باش از این دوستی ها هیچی عایدت نمیشه .جز تلف شدن عمرت احساست ....در ضمن پسر باید ناز دختر رو بکشه نه دختر ناز پسر رو ..