۳ روزه مریض شده روز اول دلش دردمیکرد بعدش هر چنددقیقه بالا میاورد روز اول همش بالامی اورد بردیم دکتر دارو دادحالت تهوش قطع شد الان از دیشب اسهال شده وتب بدی داره هرچی هم دارو میدیم بهش فایده نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والامن خودم سردرنميارم ولي فاميل ما بچش كاملا اين علائمو داشت بعد بچه سرم اينا زده بودن ولي عمه من گف احتمالا توگلوي اين بچه غذا گير كرده بردنش لوبيا وكشمش مونده بود بعدش هم بچه خوب شد البته قرصاشم ميدادن ولي قبل اون يه ماه بود كه حالش خراب بود
يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
اسهال باعث میشه اون میکروب از بدنش خارج بشه ولی زیادش خوب نیست ،موز بده بخوره کته با ماست بخوره شکمشون گرم نگه دار یه چایی نبات خوبه شکمشون گرم نگه داره.