2777
2789
عنوان

خواهر۵ سالم حالش بده چیکار کنیم بهترشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم همون روز اول بهش داد  اما فقط تهوش قطع شد

ب یک سرم بسنده نباید کنید مخصوصا اسهال که الان شده 

حتما متخصص دیگه ببرینش فردا 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

والامن خودم سردرنميارم ولي فاميل ما بچش كاملا اين علائمو داشت بعد بچه سرم اينا زده بودن ولي عمه من گف احتمالا توگلوي اين بچه غذا گير كرده بردنش لوبيا وكشمش مونده بود بعدش هم بچه خوب شد البته قرصاشم ميدادن ولي قبل اون يه ماه بود كه حالش خراب بود

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
آره احتمالا از مسمومیت باشه ببریدش اورژانس سرم بزنید و آمپول ضد تهوع و اسهال توی سرم براش میزنن  ...

یعنی مسمومیت انقدرطول میکشه 

امپول وسرم بهش زد اما فایده ای نداشت 

تهوش قطع شد اسهال شد 

چیز خطرناکیه ؟  ترسیدم

ما یه عزیزی رو به خاطر همین موضوع از دست دادیم اونم کوچیک بود نمیگم که بترسی میگم که بی خیال نباشی نترس انشالله مسمومیت جزئی ولی پیش متخصص ببرید

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
چیز خطرناکیه ؟  ترسیدم

مسمومیت اونقدرا خطرناک نیست

اسهال استفراغ و تب مداوم خطرناکه اب و املاح بدن از دست میره و ممکنه به مغز صدمه برسه

ببرید سرم بزنه تو خونه هم به زور تند تند بهش او ار اس بدین

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤