2777
2789
عنوان

خواهر۵ سالم حالش بده چیکار کنیم بهترشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 94 پست
اصلا اشتها نداره هیچی نمیخوره 

چرا سوسیس میدین به بچه اخه 

برای دل دردش مترونیدازول ۲۵۰ نصف کنین هر ۸ ساعت بدین خوبش میکنه برای میکروب معده و روده اس 

دختر من خیلی زود مسموم میشه دیگه خودم یه پا دکتر شدم 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

او ار اس چی هست  چجوری درست کنیم

نمک شکر حل شده تو آب به نطر ساده و احمقانه میاد ولی خیلی نجات دهنده است

از داروخونه هم میتونین تهیه کنید حل کنید تو آب

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 

کرونا نگرفته؟

یا از اطرافیان کسی کرونا نداشته؟

حتما ببریدش  یه بیمارستان تخصصی کودکان که تجربه برخورد با موارد مشابه رو داشته باشن

من خوندم که تو برخی از کودکان بعد از کرونا حتی بی علامت،سندرمی ایجاد میشه که بعضی ارگان ها رو درگیر می‌کنه و همین علایمی رو که شما میگید ایجاد میکنه

سندرم mis-c

سرچ کن تو اینترنت در موردش بخون

حالا ایشالا که یه مسمومیت ساده باشه و خودبه خود رفع شده ولی خوبه که آدم چیزای مهمتر رو هم در نظر داشته باشه

فقط نکنم مسمومیت باشه بنطرم همین انفولانزاست داروهاشو به موقع بدین مراقبش باشه اب پرتغال ...بدین

نمیدونم والا چیه یهو گفت دلم درد میکنه بعدش همش بالا میاورد 

دیگه دکترگفت چی خورده گفتیم سوسیس گفت بخاطر اون مسموم شده

بلید اون ویروس و میکروب از بدنش دفع بشه،

آب و املاح بدنشم تامین بشه

دمنوش پونه و عسل خوبه، عفونتهارو بشوره ببره،

یکم اسفند یا جوشونده اسفند هم عوامل میکروبی تو اسهال از بدن دفع میکنه

آخی چقدر ناراحت کننده  علائمش چی بود ؟

اونم یه چیزی خورده بود میکروب وارد بدنش شده بود اسهال و اسهال و اسهال وتمام البته بیماری هم از قبل داشت مثل یه دست گل بود از زیبایی و اخلاق تمام و کمال بود

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
چرا سوسیس میدین به بچه اخه  برای دل دردش مترونیدازول ۲۵۰ نصف کنین هر ۸ ساعت بدین خوبش میکنه بر ...

خودش ازتویخچال برداشته خام خورده 

مامتوجه نشدیم 

شربت مترونیدازول داده بهش فرق میکنه باقرصش؟

نمیدونم والا چیه یهو گفت دلم درد میکنه بعدش همش بالا میاورد  دیگه دکترگفت چی خورده گفتیم سوسیس ...

خب برا دوروز میشه گفت مسمویت نه این که بعد چندروز دوعود کنه  ببرینش دکتر من دخترم بعد سه روز تب کردتا سه شب اخرش کی سهل انگاری کردم سینش حسایت کرده بود دکترش تف کرد تو صورت گفت باید بچه یه چیزش بشه بیاری حتما ببرنش دکتر